FIFA 20 Ultimate Team 討論區 (42) 用不推文回覆中walkout

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
尋日轉陣買左隻丹比利
屌你老母EA整到佢咁撚勁
SM既動作 反應好快 仲要雙5* 好屈機下
我見鏝張sane好少人用
係咪因為佢3星腳?
其實數值幾好
入左鏝隻rodri otw
用落有d鈍
早知買if ndidi
類似Kante 但點都比唔到 啲電腦走位同神力太勁
我會覺得係進攻型allan
加多少少直接上mane好好多
Sissoko 夠用
gameplay快慢頓唔頓係ea開咗script
同埋真係可以n個open chances都miss
SB 成日比人健康 人地個個跑到勁快

兜兜轉轉最後都係用返意甲陣最順手
scream romagnoli食咗anchor又快又好撞又出腳準
仲要99short pass同long pass打反擊極有用
用落順手過拉狗好多
前鋒原本用緊mertens見奴完隻dzeko就入隊玩下
點知出奇地好用
cool波傳波好勁 又唔慢同唔鈍
finishing超好 禁區內有位入硬咁濟
準備長用呢隊慢慢儲錢等大upgrade
想問下英超中堅
係咪拿樸迪同熱山夠殺
依家用緊拜利同懦夫
玩sb真係好鳩 前一場炒6-0
下一場對面隻kroos後追我hunter muller遠射封曬位都入
Sanchez + Sokratis
我用落幾好手感 佢HH 同有kante抖住幫佢
幾岩自己
降d解
踢433/424
反擊R1+cross

入場唔知轉咩陣好
同埋militao個位都唔知轉邊個可以搞掂個chem
你成班法國人
整隻拜仁Lucas 靴蘭迪斯中堅咪得囉
你張areola 點解係psg 皇馬咪full chem
4222囉
你揀錯龍 用返皇馬果隻咪得
Sor揀錯左人
又係o咼
邊度黎張psg areloa
有冇人有用nakata打Cam, 有冇食評
起roma 果時好撚鐘意佢
但英超我用緊費明奴, 西甲用緊 基士文
踢3中堅佢真係一流 身材好腳長 有AUTOBLOCK 又搶得 4* WF 又傳到波上去 速度方面食完SHADOW 就岩用 最緊要夠平 而家10K都唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞