FIFA 20 Ultimate Team 討論區 (42) 用不推文回覆中walkout

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
琴日有場中堅禁實L2 啲波係腳邊都唔會截
即刻比人單刀
奴到咪換張當肥料
奴唔到就算數
上年貼堂都有d實際作用
而家全部𨳒hk 閪人,叫人見到炒尻佢
希望遲d大家砌隊差唔多時會多d約炮,技術分享,砌隊心水推介
段片有講
除咗心理因素外
1)係你自己個球場,可以確保球場長闊度同球場燈光陰影你都習慣到
2)防對手一開波kick off goal
Jockey movement真係好微妙
我覺得係睇球員
有啲真係會自己行埋去吸波
VVD 電腦識自己上前截
呢個組合可以長用
再上就Varane + Ramos
之後就VVD
我依家有varane ramos同militao
但前場用緊d卡唔夠勁
諗緊好唔好賣人upgrade前面
今年問股票行情果d越黎越誇張
淨係巴西果個83 抵做 有個高級黃金球員pack
應該有錢嘅都 Mendy +Varane + Ramos?
咁呢兩隻可能只升不跌?
賣咗遲d 買唔番就
有華拉尼拉膠無理由downgrade返用militao

呢隻有無人做SBC拎左, 食左 Finisher 同 Sniper 都唔識用佢.
個個都主場先打咁就唔撚洗踢喇
講真建議ea唔顯示任何hints
Random主客場
發現意甲多左個CB可用
scream Romagnoli
食shadow 有93 pace, 95 def, 81 phy
加埋short pass long pass 99超scream
睇落3中堅好用wor
咁有冇邊個球場推薦
呢隻好勁 189cm 模組大大份

10萬唔洗 勁抵玩

好用過華拉尼
無pack抽, 83, 3星sm, 明知自己唔會用,我就幾平都唔整啦
有無人已經攞左lv30隻zaha
因為係要食Hunter 屈速
Dri stat overall 低 有無問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞