[gay]不完美的美麗的心事分享區(67)

1002 回覆
1 Like 1 Dislike
衛生問題

佢R頭嘅頻率好高,我真係頂唔順

佢對你好有興趣喎
你係咪無得避開佢

佢係直仔嚟,但我真係希望大家可以分開坐,我試過放書包係中間,但佢好似覺得我幫佢霸位,一嚟到就拎開我嘅書包

我諗起椰絲啫喱

不要再說了,佢呢排有新技能

佢好似有好多鼻涕,成日係度索,咁佢又唔搵個地方呻返啲鼻涕出嚟。結果,係佢打“黑痴”嘅時候,啲聲就會好“濁”,今日佢一口氣打咗五個“黑痴”,隔離啲同學係咁望住佢,我就唯有好尷尬咁坐係度
而且我好怕會被傳染
好多野想學

學囉 做咩唔學
好多野想學

學囉 做咩唔學

冇時間
日文好多功課星期二五學特技化妝 其餘時間拎曬黎做日文同休息

@中田
莊莊我嬲死你呀
衛生問題

佢對你好有興趣喎
你係咪無得避開佢

佢係直仔嚟,但我真係希望大家可以分開坐,我試過放書包係中間,但佢好似覺得我幫佢霸位,一嚟到就拎開我嘅書包

我諗起椰絲啫喱

佢好似有好多鼻涕,成日係度索,咁佢又唔搵個地方呻返啲鼻涕出嚟。結果,係佢打“黑痴”嘅時候,啲聲就會好“濁”,今日佢一口氣打咗五個“黑痴”,隔離啲同學係咁望住佢,我就唯有好尷尬咁坐係度
而且我好怕會被傳染

你帶口罩囉
衛生問題

佢對你好有興趣喎
你係咪無得避開佢

我諗起椰絲啫喱

而且我好怕會被傳染

你太nice
好多野想學

學囉 做咩唔學

冇時間

正宇點解可以學到咁多嘢仲要學新嘢
是咁的,想講下個瘟神

但我唔知係邊度講起比較好,唯有諗到乜就講乜。

首先佢有濕疹,好似手掌同手臂都有,有時都見佢R到出曬血。一開始我都覺得無咩,因為唔會傳染,但漸漸地我開始同佢保持距離,因為佢R嘅時候會甩死皮,白雪雪一點點咁,雖然唔會傳染,但有時啲死皮飄落部電腦度,我覺得好污糟

其次就係佢嘅頭皮問題,又係狂R,仲要係打側咁R,咁啲頭皮又係會飄過嚟,試過有一次飄到我成部手提電話都係,搞到我要出去用濕紙巾抹走啲頭皮

仲有就係會𥄫我啲嘢,咁耐以嚟佢都會𥄫我啲嘢,我真係唔知有咩咁好𥄫,唯一嘅解釋就係佢怕蝕底。有一次我apply咗啲嘢,咁啱比佢𥄫到,佢係咁追問我啲係咩嚟,我已經話唔關佢事佢都繼續問

好恐怖

好恐怖

衛生問題

佢對你好有興趣喎
你係咪無得避開佢

佢應該當左你係真朋友

見過濕疹最勁既人係佢張床底掃到堆沙
一開始大家互屌邊個去完沙灘
點知原來個patient d濕疹太勁全部都係佢d死皮
所以唔好怪佢d頭皮了
好多野想學

學囉 做咩唔學

冇時間

想學姐......都冇時間
韓文教育用最少時間所以冇寫 但遲啲考試要寫文同溫書都唔知點算

@中田
莊莊我嬲死你呀

多謝魚魚
點解咁中
雖然我唔認為我係強勢同無能力會保護到人
拉麵拉麵

咩影相手法

臨食前一秒 諗住影黎同大家share下
用電話劣影啫只不過
衛生問題

佢對你好有興趣喎
你係咪無得避開佢

我諗起椰絲啫喱

而且我好怕會被傳染

你太nice

講起嘔心,我醒起我住呵個陣有個flatmate又係咁
佢鼻敏感得好勁,係咁打乞痴。但係佢間房又無垃圾桶,得個垃圾袋

最斃個袋滿左佢都唔理,啲雲吞掉晒出黎,有時佢又周圍拋,搞到成地都係。

跟住佢有濕疹,擦埋啲唔知咩油,成間房都係啲奇怪味,床單又油淋淋,變到好深色
你帶口罩囉

口罩係病人戴嘅嘛

你太nice

有時見到佢R頭,我都會即刻將部電腦移開
我都係濕疹人 我都摺埋算

濕疹唔係問題 只要注意好衛生就得
好多野想學

學囉 做咩唔學

冇時間

韓文教育用最少時間所以冇寫 但遲啲考試要寫文同溫書都唔知點算

我有你一半咁好學就好了

私交唔係問題 只要唔係狗公咁就得
好多野想學

學囉 做咩唔學

冇時間

我有你一半咁好學就好了

好學但好三分鐘熱度呢.........

見過濕疹最勁既人係佢張床底掃到堆沙
一開始大家互屌邊個去完沙灘
點知原來個patient d濕疹太勁全部都係佢d死皮
所以唔好怪佢d頭皮了

死皮會好似沙咁硬

私交唔係問題 只要唔係狗公咁就得

形容大都有咁多形容詞
分唔到邊啲形容咩 邊啲形容咩

@中田
莊莊我嬲死你呀

多謝魚魚
點解咁中

魚魚

@中田
莊莊我嬲死你呀

多謝魚魚
點解咁中

魚魚

講下炸
放工...好攰
放工...好攰

送隻豬比你
https://www.instagram.com/p/BR8I_jjDuIx/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞