[gay]不完美的美麗的心事分享區(67)

1002 回覆
1 Like 1 Dislike

日本雪糕仲好食啦
草莓大福

冇食到 今晚食翻三個先

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

> mean 3 sd 點解 都唔知你講緊 最左果0.x% or最右果0.x%

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

就咁睇我只係知你講緊個差異係大於mean 3sd 咁可以係最左果0.x% 有咩問題

冇食到 今晚食翻三個先

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

> mean 3 sd 點解 都唔知你講緊 最左果0.x% or最右果0.x%

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

Basic Stats
下個sem要讀Stat既進階版 乜尻linear regression 只係chapter 1
又肥 又唔係靚 又冇身材 又蠢 都唔知會有咩人肯鍾意我依啲
如果有咁既人又唔知對方會唔會只係貪新鮮玩鳩我

幾肥呀?

佢話佢似呢個

https://www.instagram.com/stevenyuankuma/

炸雞唔好豬扮熊喎
你笑我,只係你唔知我諗野仔細過你姐

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

就咁睇我只係知你講緊個差異係大於mean 3sd 咁可以係最左果0.x% 有咩問題

你讀多次standard deviation 個課
Mean、median都唔識
Will a pretty face make it better~

no

Why

如果你覺得後生嘅時候可以靠face

搵fun
收兵(特別係水兵)

又真係會好啲嘅
你笑我,只係你唔知我諗野仔細過你姐

Mean唔係中位數嗎?

你同你香港人閃光用英文傾計?

係呀 不要忘記這位寵位小精靈訓練家跟我的夢想是文學院喔
更何況打英文快咁多
Will a pretty face make it better~

no

Why

搵fun
收兵(特別係水兵)

又真係會好啲嘅

我覺得樣好做唔係鬥智力嘅野都順利啲

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

Basic Stats
下個sem要讀Stat既進階版 乜尻linear regression 只係chapter 1

我唔識stat
我文科生黎,不過我識standard deviation

更何況打英文快咁多

錄音最快

no

Why

搵fun
收兵(特別係水兵)

又真係會好啲嘅

同等工作能力同性格
靚樣永遠好過無咁靚嘅

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

問題問咩呀今次 無啦啦又去左學術台
個差異係大於mean 3sd 可以係左可以係右架喎

更何況打英文快咁多

錄音最快

錄兩秒 淨係講一隻字

更何況打英文快咁多

錄音最快

THIS IS MK

no

Why

搵fun
收兵(特別係水兵)

又真係會好啲嘅

我覺得樣好做唔係鬥智力嘅野都順利啲

例如邊方面?

更何況打英文快咁多

錄音最快

THIS IS MK

最撚憎錄音
短嘅唔可以打出嚟咩
長嘅又多數無重點

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

Basic Stats

我唔識stat

我學校就算文科生都要讀一個次basic stat
乜野t distribution 果D 人地而家都唔用 但係都要教

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

問題問咩呀今次 無啦啦又去左學術台
個差異係大於mean 3sd 可以係左可以係右架喎

好啦 向右大於mean 3sd
大過mean 細過mean + 幾多個sd 唔係好難明姐

不過總之首先我地要知mean係平均數

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

Basic Stats

我唔識stat

乜野t distribution 果D 人地而家都唔用 但係都要教

我乜都唔識架 數學得3

更何況打英文快咁多

錄音最快

THIS IS MK

最撚憎錄音
短嘅唔可以打出嚟咩
長嘅又多數無重點

agger 有D人又講野lur 脷
聽十萬次都唔明

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

Basic Stats

我唔識stat

好撚難

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

Basic Stats

我唔識stat

好撚難

我果陣個班200幾人 Final 個 mean 係6X%
最後拉curve 72%有A-
六相收皮啦唔該

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話

Basic Stats

我唔識stat

好撚難

我果陣個班200幾人 Final 個 mean 係6X%
最後拉curve 72%有A-

曬命
點解要讀呢啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞