[gay]不完美的美麗的心事分享區(67)

1002 回覆
1 Like 1 Dislike

好耐無試過

好耐未沖過涼

不嬲唔沖涼 原汁原味

男人味

唔識野
朋友話我放少左負
我心諗
我唔放比你地睇炸

放比我地睇囉

不了 邊到都唔放了

好耐未沖過涼

不嬲唔沖涼 原汁原味

男人味

唔識野

不知幾正
又肥 又唔係靚 又冇身材 又蠢 都唔知會有咩人肯鍾意我依啲
如果有咁既人又唔知對方會唔會只係貪新鮮玩鳩我
話說facebook一直“suggest”我add一個人夫,我click入去睇佢啲friends,多數都係mb

喜肥 貪你又白又滑皮膚好 貪你識用日韓中英廣五種語言黎呻吟
話說facebook一直“suggest”我add一個人夫,我click入去睇佢啲friends,多數都係mb

一定係mb啦咁

一定係mb啦咁

佢有小朋友

一定係mb啦咁

佢有小朋友

Bi而且有出黎玩
原來沖完熱水涼直接攤上床係咁正

好耐無試過

好耐未沖過涼

不嬲唔沖涼 原汁原味

男人味

一定係mb啦咁

佢有小朋友

Bi而且有出黎玩

大把呢種人

幾肥呀?
我都想食哈根大師

日本雪糕仲好食啦
草莓大福

冇食到 今晚食翻三個先

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

> mean 3 sd 點解 都唔知你講緊 最左果0.x% or最右果0.x%

一定係mb啦咁

佢有小朋友

Bi而且有出黎玩

不過佢啲相入面見唔到佢老婆
有諗過個小朋友可能唔係佢嘅
我都想食哈根大師

日本雪糕仲好食啦
草莓大福

冇食到 今晚食翻三個先

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

> mean 3 sd 點解 都唔知你講緊 最左果0.x% or最右果0.x%

<=小於 >=大於
理科生

一定係mb啦咁

佢有小朋友

Bi而且有出黎玩

不過佢啲相入面見唔到佢老婆
有諗過個小朋友可能唔係佢嘅

日本雪糕仲好食啦
草莓大福

冇食到 今晚食翻三個先

莓仔大福

太肥 不了
講笑

> mean 1 sd

(Mean=平均數)

<=小於 >=大於
理科生

無話唔識
是日笑話
Will a pretty face make it better~

Will a pretty face make it better~

no

So mean

你同你香港人閃光用英文傾計?

幾肥呀?

佢話佢似呢個

https://www.instagram.com/stevenyuankuma/

no

Why

幾肥呀?

佢話佢似呢個

https://www.instagram.com/stevenyuankuma/

咁大隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞