[588] I.O.I討論區(49) 宇少11月回歸大發~預祝有情生日粗卡~祝下年順利重組~

1001 回覆
19 Like 11 Dislike
行過見到覺得幾靚,如果係同Dear Friend一齊睇就好喇
【體育首爾獨家】[I.O.I 12月重組面臨無果而終危機]29日,據體育首爾獨家報導,I.O.I本決定將於10月重組,但在此期間出現了諸多的突髮變數。所以將重組時間推遲到12月,但能否實施還是未知數。 CJ ENM在陷入《Produce》系列造假風波後,開始對I.O.I的回歸持小心謹慎的態度。在Mnet《Produce X 101》中爆出的造假爭議已經擴散到《Produce》的整個系列,在這種情況下,CJ ENM內部認為I.O.I的回歸會擴散無謂的爭議。成員的離開也在增加。當初決定重新組合時,C位成員全昭彌和主唱俞璉靜沒有參加,最近磪有情也因健康問題暫時中斷活動,目前連周潔瓊也因中國活動行程不確定是否回歸。也有人指出“7人組合活動”回歸的名分多少有些不足。

IOI方面相關人士表示:“CJ ENM和IOI成員之間已經不再討論重組事宜。活動歌曲的選定工作也沒有進行。繼全昭彌-俞璉靜-磪有情之後,周潔瓊的加入也變得撲朔迷離,重組動力逐漸消失。正在接受警方調查的CJENM內部的混亂狀況也使重組變得困難。

班女真係好撚慘
名正言順 5年之約 佢哋自己搞回歸好過啦 雖然機會好似仲渺茫
其實呢排唔cb都係好事黎既 始終produce系列爆左呢d新聞出黎 我覺得依加出黎好大機會比人話埋一份
最好等佢查清楚先再cb 不過同時又驚查清楚之後發覺第一季都有內幕 咁到時就更加無得cb了 好矛盾
其實唔齊人真係冇乜意思
暫時咪爆左mbk話本身有2個位
mbk買ac叫員工投票都輸
其實如果yeonjung 都係十一入
奇熙賢可以點入頭十一
不如你話Dani 之後爆番上去仲好過夾埋比奇熙賢
結果都係重組唔到
我嗰4隻聽日都打歌啦
gugudan唔comeback
I.O.I又唔重組就放金世正solo啦

今年又拍劇又綜藝又廣告又做MC早輪仲去fashion show
就係唔唱歌
咪係 收埋都唔知做乜
之前就話唔想變相伴舞姐
Fake 晒fans 都算 fake 埋d成員先慘 個個調整d 行程黎就佢 而家先黎話唔重組

想當年
Jeongyeon said IOI - Very Very Very was originally TWICE's song and they even received their own parts, but then it was given to IOI and TWICE got TT instead
記得唔知邊到聽過 首歌都係jyp作
難怪啱先禁落very very very個mv底下啲新留言都係講同一樣野
當刷下view
請夏經理人姐姐無做了 好似係健康問題
但睇佢ig 日日都飲飲食食
休息唔周圍飲飲食食 咁休息做咩
每個post 下面cm都叫佢保重身體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞