[NS] 牧場物語:重聚礦石鎮 #6

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
留個名先,易玩左好多
話說自已拎住柏支野去找佢 佢收左我10萬但沒野發生
裝備咒武5日嘅意思係咩?唔轉得其他工具?
見到上面好多人話羽毛其中一個條件係紅心
但我一個紅心都未有就突然有得賣
利申:3個橙心,4個人show左永生花
觸發左部份戀人事件
屋企仲係中size
我去到第一年煙火大會都無人嚟invite我﹐自己一個睇煙花,是咪正常
新手一問,

訂情信物有乜用?我放係家儲物架定係要成日袋住?
(收左醫生,雞哥,木哥既訂情信物)

點樣告白?買羽毛?
煙花大會係你主動invite 人架喎
利申第一次煙花大會有3個人可以邀請
我比左永生花格雷 (紅心) 觸發左戀人事件 仲未有羽毛買
廢青都紅心 但佢唔肯收我朵花
雞妹紅心左,但送花都無反應點解會咁
比咗永生花醫生綠心💚緊
有無種橙色維納斯? 應該係條件之一
有劇情未觸發
巴哈有人統整左結婚攻略

【心得】關於交往戀人事件到結婚的介紹&統整(內有戀人事件1、2)
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=01405&snA=24820&bpage=1&ltype=subbsn_16
秘密森林係?
GBA
詛咒道具一放上手就更換唔到其他道具
除非搵神父拆返落黎
所以冬天變晒祝福係最好時機

連續裝備5日, 期間唔可以拆返落黎
過咗5日之後, 一起身就會變祝福道具
點invite人 同人傾計都冇呢個option 賞月都係 得自己一個
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=1405&snA=24756&tnum=6

※詛咒工具只會出現在各道具樓層的最外圈,並以鋤頭挖地板獲得
堅唔堅呀?
真 不嬲都係掘兩圈 無就s/l
我有係唔係外圈挖到
最外2圈?
應該係話最外圍兩圈最高機率
所以懶鬼可以挖最外圍2圈就可以SL了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞