[NS] 牧場物語:重聚礦石鎮 #6

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
格雷的五十道陰影
點先可以做到最後果個成就
而家雞場太子女黃心
其他全部綠心 係唔係都可以表白哂
之後再專攻雞妹
節日揮工具有加經咩
揮左十令分鐘好似無feel
有幾樣野我覺得緊要過賭馬

首先廢青任一定要觸發
我諗係酒莊兩條友同埋廢青好感夠高就得
秋14會問你做唔做 你答完做佢會叫你搵廢青 你搵完佢就得
15號要10-12點去酒莊但我咁啱開到帕所以唔想去做
結果廢青而家自己一個日日去打工
應該證實到你唔洗親身去做都留得住廢青

另外係今集戀愛事件唔只以前四件
會多咗幾個 所以試下多D唔同時間出入佢地去開嘅地方
記得晏晝12-3點得閒返農場甚至出入一次屋企
有時佢會要你係屋企行出黎先觸發劇情
舊版頭四個事件觸發咗就應該送得永生花
之後嘅事件最好小心揀 試過揀錯一個即跌一心

如果想賭馬賺錢 第一年秋18係最好機會
大概準備15-20萬 視你想刷嘅賠率而定
賭前6-8日去霍安送金礦 送到佢話肯收貨
賭馬贏券 數目唔係春18咁少了 今次買裙 250券一條
250x9x8x3=54000 即係你三行物品欄滿哂裙所需嘅券
除返賠率就知你最少要押幾多
我當時見第一場出21倍就唔刷了SL一次就中返場21
最煩係去賣裙比霍安 雖然一條11800-12700 賣哂係有二百幾萬
但要逐條賣

個人認為唔做唔得嘅仲有:
送禮勤送到全村4心 要拎食譜
鐮刀升上秘銀 一來要斬出藍草整大回 一來換季斬枯草(聽講大回係出貨藍草十次 星期二睇電視會出 好似係)
記得幫隻馬刷身同同佢傾計

其他是但 明明你休閒game而家搞到好似要點贏咁
想問係咪要全部秘銀先可以搵到詛咒工具?
刷錢種地冇衝突
刷錢刷唔出隱藏種子
種地種到傻都唔夠買木頭石材
只要唔去圖書館觸發個特別事,佢就唔會去
我個格雷好專一
淨係男女通吃哩點已經過癮
其實呢版啲仔同女會唔會無啦啦同其他人結婚
純靠種野賺錢都唔知要用幾多年起別墅
送支酒比帕叫我有100萬再搵佢 痴線
都唔係好耐
10年差唔多
冇問題,只係唔想隻game少左個角色
有d村民要刷鞋先有食譜/個別事件
打工任要有幾多個音符先觸發到?
完全冇搵過酒莊老闆

btw 點解隻game葡萄酒會譯左做葡萄汁架
睇2ch話1000萬同帕買電視節目轉台器可以用5000萬轉手比霍安
冬天可唔可以放牧?
腎者之石係咪要有祝福先掘到on99第一年秋就落左去 依家五十幾層
易過審/低齡向 果啲老套野掛
有次夜晚去宿屋見到卡蓮同酒鋪老闆劈果汁劈冧咗佢
啲果汁過左期姐
唔係掛屌 我只係溝左女
霍安=水魚 次次都高價收返
又一個發達大計
個老闆都話有一箱卡蓮出世已經留低嘅葡萄汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞