脫髮食鋸棕櫚好唔好

87 回覆
1 Like 3 Dislike
Amazon
咁嚴重?

但你要明白,洗頭水唔一定要有泡!

好多時有泡都係因為特登加入起泡劑,無益的

你系咪好擔心?M得勁?
如果係睇醫生
食Finasteride (Propecia)算lor
岩岩去完基恩做頭皮檢測
佢話我個頭好油 油到塞住晒啲毛囊
老老實實預左重皮同手尾長……
暫時買咗佢兩次treatment試下先
控油同深層清潔 希望有用
我老公又話少少頭頂脫髮問題,應該好輕微。
食鋸棕櫚係控制到情況同埋減少左尿頻嘅問題。
不過要生番出嚟就應該冇乜用。
請問副作用係咩
都係性功能個類 只係副作用無咁勁 同埋話會影響凝血功能
我上網睇啲英文嘅介紹有啲人話佢幫助增強性慾 , 有啲又話會減弱。
不過佢會令到尿頻呢個問題減少就真既
鋸棕櫚都係阻止睪固酮變做DHT
DHT係用黎男性性功能發育好重要GE元素
睪固酮係會影響性慾
有人話因為睪固酮無變到DHT 所以會性慾會勁左
巴打有冇控油洗頭水推薦
巴打你依家情況點 可唔可以講下
無謂徙錢。有用的話一早俾big pharma 攞嚟提煉啦......
食加搽緊kirkland, 用左個半月左右 感覺有啲用 不過未算好明顯, 我本身頭頂冇事 係M字
用多個幾月睇下分別大唔大
試下用新髮現,起泡後快速沖洗一次,然後再用多次洗頭,呢次起泡後輕輕按摩,等洗頭水滲入頭皮,然後唔好理佢,重點係放佢係到5分鐘先再沖走,每日都一定要洗頭,洗完一定一定要用風筒吹頭吹乾頭皮。
千其咪撚用咩護髮素。會塞撚死毛孔。
利申:lun少左,枕頭套見唔到頭髮。
M額生髮水冇咩用
問問而家bg牌隻藥掂唔掂 話防脫
所以唔係淨係較洗頭水
防到脱已經好好
原來睇錯, 應該靠食藥?有食緊toji
藥同生髮水都係主要for地中海
雖然未必對所有人有用, 但話硒都有醫學prove過
會用左3-6個月再睇, 防到脱冇嚴重M落去已經好好
泰國有隻阿育塔都好似值得試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞