脫髮食鋸棕櫚好唔好

87 回覆
1 Like 3 Dislike
nioxin
我之前用呢隻用咗一年

前幾日買咗呢隻咖啡因返黎試
咖啡因呢隻玩下就可以。

mane n tail 都好過佢。

試吓nioxin 或圖片
戒J Telegram群
https://t.me/joinchat/EMOE2Ulb4sxDctTi6g3A-A

中醫:腎虛百病叢生
精由腎儲藏,而精既作用係用黎滋潤五臟六腑,所以丁得多會導致整個五臟六腑變差,就會出現好多症狀。
每射一次就傷身一次,包括做愛,夢遺(含精量唔多),而節制打J只不過係延遲你出症狀既時間/嚴重程度。

每人體質唔同,症狀都唔同,以下為最常見:
早洩,變樣哀,猥瑣,臉色灰暗,自卑冇自信、腰痛
腦力下降,暗瘡,有口氣,脫髮、耳嗚、任何神經症
體臭,易怒,夜尿,表達能力差,社交恐懼症,雙眼無神,前列線炎

戒丁必睇資料:
戒為良藥
https://www.qiusuoo.com/2
戒J 前後對比圖
http://www.noj1314.258club.com/forumdisplay.php?fid=63
邊度有得買?想試
已食保記一星期
屈臣氏。呢隻頭髮會快長 d密啲
係重皮啲嗻,唔使太擔心其他嘅
alpecin 用過 無效 一樣甩 都用佐一年
圖片個隻用過好乾啊 好似因為乾得制 拉扯仲易甩 nioxinn會唔會都乾?
你其實是咪用慣左有silicon 既洗頭水?
習慣果種假柔順?
200蚊一個月
無啊 之前一直用開alpecin 兩至三日用焗油 平時唔會洛護髮 都會甩下 係最近轉佐日本一隻叫tamanohada 用完狂甩 轉番用alpecin 都甩得好勁 但圖片個隻對生髮有無效?
多謝巴打 聽日買返黎試下
系米打得飛機多
得,我是過來人

不過食完性慾會減
想問師兄食開邊隻
GNC
doctor's best
有 但係一直都係咁 無理由一個月甩到m字額
我買咗圖片隻洗頂水黎用兩日 起唔到泡咁
係我問題定係隻洗頭水本身係咁
用完之後好似甩得仲勁咗 洗頭兩隻手都有十幾條頭髮咁
連普通梳頭都甩 兩邊額頭有啲紅色粒粒
我用過呢兩隻野塗頭
有冇巴打有醫生推薦下
鋸棕櫚 本身係for前列線保健 頭髮保養係side effect
冇實質證據證明佢有效, 只係研究理論上對雄禿係有幫助,
biotin 邊度買得到?
呢2隻好多人用左都冇乜用
我發現近一年M字額開始嚴重, 所以都做左唔少research
大部分雄禿都係受DHT影響
所以我轉左”新髮現”洗頭水, 好似好少人討論, 用左一個星期左右, 感覺唔錯, 本身頭髮較油洗完會比較乾
至於藥, 好多人食保記都有作用, 我考慮到自己有機會生bb, 所以食住toji先, 唔知有冇用
外搽正常要有minoxidil成份先有用, 我自己買左Kirkland 準備搽
以上咁多種正常要用3個月左右先會見到有冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞