[扮工好撚悶]番工好得閒又無野做既入黎傾下計啦 15

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
留返d庇護工場野下晝先做

我已經得閒到琴日屋企人問我, 其實你老細係咪想炒你? 成日都唔比野你做.

你答佢
我有本事唔做野老細照出糧
你吹呀?

我就係咁講, "理得佢丫, 冇野做有錢收仲想點?"

姐係咩

剪剪貼貼

呢啲先好做
原來呢個post咁多人睇
搞到潛左排水

我已經得閒到琴日屋企人問我, 其實你老細係咪想炒你? 成日都唔比野你做.

你答佢
我有本事唔做野老細照出糧
你吹呀?

養兵千日, 用在一時, 你識條春咩

最記以前個同事係公司恰著左,
我笑鳩佢, 佢話, "休息是為了行更遠既路"

姐係咩

剪剪貼貼

呢啲先好做

好做? 你同時揸住兩張危險既野 A4紙 膠剪 一唔小心
頂~ 今日無帶 headphone 添, 了起晒啲根又無得聽歌

大大聲播
頂~ 今日無帶 headphone 添, 了起晒啲根又無得聽歌

大大聲播

你同班廢老係條街大大聲播收音機有咩分別

大大聲播

之前公司, 我地會12月25號返公司OT播Lonely Christmas , 好有MOOD

大大聲播

我靚仔啲~

咁就要睇過啦

大大聲播

之前公司, 我地會12月25號返公司OT播Lonely Christmas , 好有MOOD

25號都要返工

大大聲播

我靚仔啲~

咁就要睇過啦

八兩金

大大聲播

我靚仔啲~

咁就要睇過啦

八兩金

自貼

大大聲播

我靚仔啲~

咁就要睇過啦

都預左你咁講架喇, 好彩我有準備~~~

咁咋

大大聲播

呢個真, 唔知點解佢地行街要播收音機

大大聲播

呢個真, 唔知點解佢地行街要播收音機

好多癈青打機都係大大聲

遇到最多都係開聲玩CANDY CRUSH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞