[扮工好撚悶]番工好得閒又無野做既入黎傾下計啦 15

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
反而我想問, SE 應否轉iPhone 7 Plus ? 個鏡頭值唔值?

我覺得唔值

如果真係為左鏡頭就算啦, 你對SE影既相好不滿咩
講開手機
有冇人要iphone 7 mon貼?
出郵費我寄比你
自己冇用 寧願射落海都唔想比同事

我有ip7 同ip7p 各有250塊, 有冇人要?

認真

笑左
點解有咁多
可唔可以俾2張我?
仲有半個鐘
反而我想問, SE 應否轉iPhone 7 Plus ? 個鏡頭值唔值?

我覺得唔值

又唔係. 係電長氣D. 有時公司要睇圖, 大芒好似好D.
日日扮工扮到就黎發mo

冇問題

我以為你答咩冇問題, 原來叫緊我
日日扮工扮到就黎發mo

冇問題

我覺得唔值

又唔係. 係電長氣D. 有時公司要睇圖, 大芒好似好D.

電同大MON既話可以考慮換既, 順便個鏡頭真係好左D
pass左車牌筆試
找埋卡數真正糧尾
pass左車牌筆試

諗住買咩車呀清
講開手機
有冇人要iphone 7 mon貼?
出郵費我寄比你
自己冇用 寧願射落海都唔想比同事

我有ip7 同ip7p 各有250塊, 有冇人要?

認真

笑左
點解有咁多
可唔可以俾2張我?

拎黎派?
找埋卡數真正糧尾

25號出糧 咬緊牙關
pass左車牌筆試

仲有路試
日日扮工扮到就黎發mo

冇問題

哎呀, 自己個名唔認得

扮工扮到懵撚左
找埋卡數真正糧尾

25號出糧 咬緊牙關

下星期5先出糧 今個月好多突發錢使左
pass左車牌筆試

諗住買咩車呀清

lego
日日扮工扮到就黎發mo

冇問題

哎呀, 自己個名唔認得

扮工扮到懵撚左

唔該入到黎扮工要專心啲呀下~

冇問題
但腦細我就黎收工 專心唔落
找埋卡數真正糧尾

25號出糧 咬緊牙關

咁有冇錢洗 ?

得返$200 如果唔係睇左2次醫生我仲有700蚊慢慢搣到出糧
找埋卡數真正糧尾

25號出糧 咬緊牙關

咁有冇錢洗 ?

得返$200 如果唔係睇左2次醫生我仲有700蚊慢慢搣到出糧

要唔要過住比你先 ? 九出十三歸, 好似係~

咁少少地過住30萬黎先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞