[扮工好撚悶]番工好得閒又無野做既入黎傾下計啦 15

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
一陣收工去開多陣SIM先
分返開公事、私事
分返開公事、私事

lycamobile 49蚊. 好平
分返開公事、私事

儲值卡得啦

LYCAMOBILE 咪儲值卡.
分返開公事、私事

儲值卡得啦

買hello
想而家即係可以返屋企既, 請舉手~

你未得治~ 驚你要去多次廁所先~

我邊度都痾到架
返屋企痾 放我走
又dup緊張fom
分返開公事、私事

儲值卡得啦

儲錢卡可以whatsapp
分返開公事、私事

儲值卡得啦

申請30日數據plan咪得 一個月都係幾十蚊 話說我都諗住開
又去完廁所, 竟然仲未5點
重未收到offer email/電話
分返開公事、私事

儲值卡得啦

申請30日數據plan咪得 一個月都係幾十蚊 話說我都諗住開

科技白痴
去邊度有得搞
我見用開嗰間有88蚊2gbplan諗住唔洗煩
反正交開錢
重未收到offer email/電話

mola mola

今日先in邊有咁快呀

我邊度都痾到架
返屋企痾 放我走

你咁早走, 想去買餸呀 ? 今晚食咩好呀 ?

平時就要買餸 今個星期唔洗
岩岩搬左 未裝爐
暫時係無飯家庭

我邊度都痾到架
返屋企痾 放我走

你咁早走, 想去買餸呀 ? 今晚食咩好呀 ?

平時就要買餸 今個星期唔洗
岩岩搬左 未裝爐
暫時係無飯家庭

賢妻良母型
好撚悶呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好撚悶呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

入廁所打個丁
分返開公事、私事

儲值卡得啦

科技白痴
去邊度有得搞
我見用開嗰間有88蚊2gbplan諗住唔洗煩
反正交開錢

鴨記大把啦 再唔係睇下儲值卡個post

玩倒數
你放幾點啊 數得架啦
香港真係好多巴西肉
譚仔都要停某d肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞