連登巴膠日日比私家車塞總站暨roadshow永恆小圈子

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
長途路線姐係點

票價方面,在新專營權開展時,九巴將會推出全日制學生長途路線票價優惠計劃,為乘搭目前成人車資為12元或以上的九巴日間獨營路線的全日制學生,提供即日回程半價票價優惠。

B1

買backuptrans
得呢個方法

去衛訊

買backuptrans
得呢個方法

去衛訊

都要$$$$
考車又肥

考邊

小巴加座,九巴支持,新城反對

其實九巴好精,一來老九同小巴直接競爭果d,九巴晨早輸Q曬;二來小巴加三個位,中途客上落時間亦會按比例提高,對小巴速度優勢係打左個折

一加一減,巴士未必輸

34m同96B

仲有43M 同88C/D
到時九巴可以大條道理摺晒呢D 蝕錢線

我都話左要用43m之名 食249m同43合體線啦
JB3779(AP7)@75X
幾時去埋74X 271同307打卡
MU5197@42c
上斜同3ad無分別

行307就激特
TE7277@
4066@

4066成日坐喎
天盛巴士站有工程,但係冇通告話要搬走個站

行307就激特

屌話口未完即刻行74X
仲要係回程

行307就激特

307就真係環保處

ViuTV Six = ViuTV 食屎

發生乜事
Btw天橋又係成班人揸機等老闆

行307就激特

307就真係環保處

【龍運即日第二程優惠延長】
好消息!好消息!好消息!重要嘅野要講三次!龍運「A」 線及「E」線即日第二程優惠計劃會延長至4月30號!乘搭A線嘅乘客,即日乘搭第二程就可以享用八折優惠。乘搭E線嘅乘客,即日乘搭第二程可以享有九折優惠,大家可以繼續用八達通俾車費享用呢個優惠至下個月月尾,即日往返機場送機、接機、睇演唱會,唔使左度右度,直接搭龍運機場巴士方便快捷!一個字,正啊~
有關詳情請參閱:http://bit.ly/2omC6PK

如果需要透過龍運「E」線轉乘A43或 A43P 線嘅機場員工,記得來回程均出示機場員工八達通,車長就會將八達通收費設定調整,你就可以享有機場員工優惠!
詳情可查閱:http://bit.ly/2nVWJpn

行307就激特

307就真係環保處

行307就激特

307就真係環保處

豉油雞ASUD2@41

行307就激特

307就真係環保處

自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞