連登巴膠日日比私家車塞總站暨roadshow永恆小圈子

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
UD5695@A47X
改線後首試
科學園特班剩係機場都差唔多上左廿個

搭科學園特嘅
點解唔搭返E41

試時間

唔知71K有冇機會

明明果架係969

唔知71K有冇機會

都好多線一上左豬就掛到2046

唔知71K有冇機會

80K巴士專門店?

唔知71K有冇機會

80K巴士專門店?

你個名

唔知71K有冇機會

80K巴士專門店?

80K最正都係掛3BL1年代

唔知71K有冇機會

80K巴士專門店?

80K最正都係掛3BL1年代

ECW利蘭 好似行半自動喎

唔知71K有冇機會

2001至02年果期 80K 85K 86K 88K都分唔少歐三超豪新車
飛機橙盈利大跌45.3%
主要因開辦新A線導致成本上升17.1%
PC3996@3OX
架車仲係好快同好爽

覺得批車大執左之後 表現的確比以前好好多

其實好多人話佢地避震硬,但我覺得又唔係咁差,至少唔係話好似橙蛋咁唔咸唔淡

ASU換完燈之後搭過一次燦眼到好頭暈 有啲綠蛋又係燦眼到暈

粒粒LED 好L 燦眼

L 廠有d 威豬d 粒粒LED燈教到好暗
冇其他廠咁光舒服好多

如佢所願
AMNF8@11

已經私走

入鑽鐵唔驚hi車底?
老九堆S牌AEC係咪執過黎
頭先搭SJ3200@93k竟然無咩啪啪聲
雪地赤裸跪求 170 同 969 暗盤價

見過$650收訂單

屌佢一部都抽唔到

我有架969求甩

個個爭住要啦

如佢所願

月任:成本上升 達成
奬勵:加價
雪地赤裸跪求 170 同 969 暗盤價

見過$650收訂單

屌佢一部都抽唔到

我有架969求甩

個個爭住要啦

你哋有冇人收969?

如佢所願

九巴及龍運同時宣布今年不申請加價

如佢所願

更值得一提嘅係政府仲未公布延續九巴個專營權
KMB 九巴專頁
3 分鐘 ·
【大家最期待的減價出現了】
交通工具票價有加無減?九巴今次堅減!5月同6月,所有獨營路線*嘅成人票價獲95折優惠^。詳情:http://www.kmb.hk/…/ne…/press/archives/news201703232492.html
*不包括龍運路線
^只限八達通付款
#減價 #無加有減 #大家最期待的畫面出現了 #乘客回饋計劃 #KMB #KMBHK #九巴 #kmbeverywhere #hktravel #hktransport
KMB 九巴專頁
3 分鐘 ·
交通工具票價有加無減?九巴今次堅減!5月同6月,所有獨營路線*嘅成人票價獲95折優惠^。詳情:http://www.kmb.hk/…/ne…/press/archives/news201703232492.html
*不包括龍運路線
^只限八達通付款
#減價 #無加有減 #大家最期待的畫面出現了 #乘客回饋計劃 #KMB #KMBHK #九巴 #kmbeverywhere #hktravel #hktransport

http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives/news201703232492.html

如佢所願

七十架大快活開始計折舊
KMB 九巴專頁
3 分鐘 ·
*不包括龍運路線
^只限八達通付款

http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives/news201703232492.html

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞