[ARMY]防彈少年團BTS討論區(7) World is gonna change

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
今日好得閒嘅關係 整左個wings tour嘅歌單連埋歌詞(得韓文) 有啲有應援嘅歌都附埋link 可以自已睇片學返 歡迎大家得閒睇下 無乜點check有啲亂 將就睇下 歡迎share出去

https://docs.google.com/document/d/1Pu1v8KZSWNyOYP8oxpYwd23VuZ9hZ2caRpsgSibgNqU/edit?usp=sharing

大大

好有心機

亨爺

勁好
今日好得閒嘅關係 整左個wings tour嘅歌單連埋歌詞(得韓文) 有啲有應援嘅歌都附埋link 可以自已睇片學返 歡迎大家得閒睇下 無乜點check有啲亂 將就睇下 歡迎share出去

https://docs.google.com/document/d/1Pu1v8KZSWNyOYP8oxpYwd23VuZ9hZ2caRpsgSibgNqU/edit?usp=sharing

大大

好有心機

亨爺

勁好

享爺

大大

好有心機

亨爺

勁好

享爺

希望有機會用得著

大大

好有心機

亨爺

勁好

享爺

希望有機會用得著

訓唔著

訓唔著

已經準備起身

訓唔著

已經準備起身

夠鐘起身啦
輪更俠

訓唔著

已經準備起身

夠鐘起身啦

我都起身啦
夠鐘訓覺

訓唔著

已經準備起身

夠鐘起身啦

我都起身啦

你有冇訓過
屌今次係咪唔洗排隊架,見到西灣河文娛好撚多人排隊,有埋龜添

早晨
大家買飛嘅加油

我岩岩先得閒去排五月天

今日五月天公售喎

五月天黎

早晨
大家買飛嘅加油

我岩岩先得閒去排五月天

排第幾

早晨
大家買飛嘅加油

我岩岩先得閒去排五月天

排第幾

隊尾 二百
見個手機app皮已收 即出街排

訓唔著

已經準備起身

夠鐘起身啦

我都起身啦

你有冇訓過

訓左個半鐘

早晨
大家買飛嘅加油

我岩岩先得閒去排五月天

排第幾

隊尾 二百

祝各位搶飛成功

早晨
大家買飛嘅加油

我岩岩先得閒去排五月天

排第幾

隊尾 二百

祝各位搶飛成功

好眼訓 凌晨先放工
我都想排五月天 可惜撞咗

大家要搶飛成功
祝大家成功 我等公售
今日返晏就都突登而家起身搶飛 好眼訓
就十點啦 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞