[ARMY]防彈少年團BTS討論區(7) World is gonna change

1001 回覆
20 Like 3 Dislike

一年已入

想問下ch+ 有無繁體架 唔識韓文

啲片會有中字 但chat睇佢地講咩南俊會講下英文 其他都係韓文多 不過有人會係fan chat個到翻譯埋嫁有時

岩岩課左一年金

課左就啱嫁喇

一個月一個月咁買 每次到期都會諗課唔課好 到最後都會課 買成年唔洗煩

燒錢玩意

想問下ch+ 有無繁體架 唔識韓文

啲片會有中字 但chat睇佢地講咩南俊會講下英文 其他都係韓文多 不過有人會係fan chat個到翻譯埋嫁有時

岩岩課左一年金

課左就啱嫁喇

一個月一個月咁買 每次到期都會諗課唔課好 到最後都會課 買成年唔洗煩

燒錢玩意

買一年平啲

岩岩課左一年金

課左就啱嫁喇

燒錢玩意

買一年平啲

買左一年唔洗煩

岩岩課左一年金

課左就啱嫁喇

燒錢玩意

買一年平啲

買左一年唔洗煩

一年萬歲
訂唔到團票sosad

你係個表度排幾多?

我都訂唔到

我果度要星期二先知 好緊張
但我排40內..冇理由佢地100張飛都冇掛

我唔知我自己排幾多 諗住係個站機會大啲 點知都係唔得 唯有等公售
訂唔到團票sosad

你係個表度排幾多?

我都訂唔到

我唔知我自己排幾多 諗住係個站機會大啲 點知都係唔得 唯有等公售

你地跟咩站?
訂唔到團票sosad

你係個表度排幾多?

我都訂唔到

好驚買唔到 今時唔同往日
好驚買唔到飛 又冇citibank信用卡 見啲人話好多飛比曬內部同優先 大陸啲站都拎左好多飛 點算
好驚買唔到飛 又冇citibank信用卡 見啲人話好多飛比曬內部同優先 大陸啲站都拎左好多飛 點算

最多咪牛...

依家呢個情況 有卡都未必搶到 除左強大香港(澳門、台灣)army 仲有更強大既黃牛...

依家呢個情況 有卡都未必搶到 除左強大香港(澳門、台灣)army 仲有更強大既黃牛...

大家加油啦

大家加油啦

公售一齊加油

好想咬佢個嘴
真係嚇死

睇住你(我地)老公

好彩官方已經睇到同回應左

癲架屌

好想咬佢個嘴

想橫掃咁奶佢膊頭

諗訓前推個post

究竟點解會比大陸先d飛
究竟點解會比大陸先d飛

主辦放黃牛飛有幾出奇可能大陸比得起

晚安

晚安

早抖大家

早晨
究竟點解會比大陸先d飛

咁狗都得
究竟點解會比大陸先d飛

咁狗都得

賺得錢多 生意角度賣俾佢地好賺d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞