[ARMY]防彈少年團BTS討論區(7) World is gonna change

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
朴智旻女朋友黎留個名先
好多野做
好驚公售買唔到飛
之前買big bang又係痴左線, 快達票個網一路入唔到
終於入到喇, 就全部Sold out

諗緊請唔請半日假排隊去買好
好驚公售買唔到飛

之前我同朋友係三個人兩個開電腦狂f5 一個就打電話 最尾用電腦買左block c standing
拍隊既話可能要好早就去排⋯因爲有機會有黃牛請啲南亞裔或者阿伯阿嬸一早去排然後買哂啲飛
好驚公售買唔到飛

信用卡都搶唔到
好驚公售買唔到飛

之前我同朋友係三個人兩個開電腦狂f5 一個就打電話 最尾用電腦買左block c standing
拍隊既話可能要好早就去排⋯因爲有機會有黃牛請啲南亞裔或者阿伯阿嬸一早去排然後買哂啲飛

冇得排隊喎今次
開始售票日期

Citi Clear Card客戶優先購票 (只限網上及購票熱線):
2017年3月29日(星期三)上午10時至晚上11時59分;
2017年3月30日(星期四)上午10時至2017年3月31日(星期五)晚上11時59分或全部優先購票售罄
合資格Citi信用卡客戶優先購票 (只限網上及購票熱線):
2017年3月30日(星期四)上午10時至2017年3月31日(星期五)晚上11時59分
#優先購票期間,不論票價及場次;每人每次交易可購買最多6張門票。
*請按此查閱條款及細則。 

公開發售
2017年4月3日 (星期一) 上午10時
- 門票公開發售首天,只透過快達票網上及購票熱線發售門票
開始售票日期

Citi Clear Card客戶優先購票 (只限網上及購票熱線):
2017年3月29日(星期三)上午10時至晚上11時59分;
2017年3月30日(星期四)上午10時至2017年3月31日(星期五)晚上11時59分或全部優先購票售罄
2017年3月30日(星期四)上午10時至2017年3月31日(星期五)晚上11時59分
#優先購票期間,不論票價及場次;每人每次交易可購買最多6張門票。

公開發售
開始售票日期

公開發售

我之前見港站forward演唱會公告 見佢快達票後面括住通利琴行 以為可以排添⋯係咪拎可以去通利拎咁解 不過唔洗排都係好事黎既 大家齋鬥網速

兩隻豬 肌肉豬同煎豬

兩隻豬 肌肉豬同煎豬

勁多暖包 笑撚死

兩隻豬 肌肉豬同煎豬

勁多暖包 笑撚死

腳底痴暖貼已經夠癲 仲要喪掉出嚟

勁sweet

勁sweet

勁sweet

好溫馨

勁sweet

好溫馨

兩隻豬 肌肉豬同煎豬

勁多暖包 笑撚死

腳底痴暖貼已經夠癲 仲要喪掉出嚟

年紀大唔襟寒
今日好得閒嘅關係 整左個wings tour嘅歌單連埋歌詞(得韓文) 有啲有應援嘅歌都附埋link 可以自已睇片學返 歡迎大家得閒睇下 無乜點check有啲亂 將就睇下 歡迎share出去

https://docs.google.com/document/d/1Pu1v8KZSWNyOYP8oxpYwd23VuZ9hZ2caRpsgSibgNqU/edit?usp=sharing
今日好得閒嘅關係 整左個wings tour嘅歌單連埋歌詞(得韓文) 有啲有應援嘅歌都附埋link 可以自已睇片學返 歡迎大家得閒睇下 無乜點check有啲亂 將就睇下 歡迎share出去

https://docs.google.com/document/d/1Pu1v8KZSWNyOYP8oxpYwd23VuZ9hZ2caRpsgSibgNqU/edit?usp=sharing

大大
聽日要買到呀!

大大

好有心機
要搶飛既祝大家好運

大大

好有心機

亨爺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞