|Switch機主討論(127)| 健身救世 | The Witcher 3| 牧場物語 | TsumTsum

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
.
dock mode?handheld mode?
定係 both?
BOTW 既話係both
其實好似冇咩game dock 同handheld唔同framerate
用咗三廠DOCK年半, 第一個用半年壞咗
第二個用咗成年都未壞
部Switch一路都係最新fw
其實我到依家都未係好明動森係玩咩?
Dock壞唔緊要
係怕部機變磚
冇嘢做係咁玩sleep mode嘅ringfit
接觸不良先會磚
主旨係同班動物一齊生活 溝通 互相送禮物
最近多左收集要素,同埋可以起自己理想既家同島
類似農場物語咁 生活模擬遊戲 不過無乜經營玩法
不過講真動森唔係個種好好玩既game 基本上無太大遊戲性
你夜晚開黎玩一陣當催眠game玩都得 同埋遊戲音效做得幾好
d腳步聲可以當asmr聽
屯元天有咩黃店介紹?
想買switch lite 同牧場物語
最好日版水貨 唔經狗源
其實同牧物差好遠囉 牧物要搵錢cow女
動森無錢都可以過得好開心
葵廣兩間都藍店
有間唔係新開,仲係FB度話香港人加油架咩
好!咁可以唔駛嘥錢買hori joycon

睇評價有d 跳台同saving point 位置擺明陰人,希望唔會玩到發脾氣啦
接觸不良先唔會磚
變磚係因為有某隻三廠dock會出錯電壓搞到燒咗塊USB電源控制IC呀
我都玩緊,故事我覺得ok喎,d音樂好正 用dq8首音樂好好聽
玩左過百個鐘仲玩緊XB2 要farm神劍好煩
唔係成日有上網影唔影響體驗?
日日汁屎農務
Halo artist Kyle Hefley joins Retro Studios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞