|Switch機主討論(127)| 健身救世 | The Witcher 3| 牧場物語 | TsumTsum

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
各位靚仔靚女巴絲想問下
岩岩入左會 想問下sd卡用依個
SanDisk Ultra 200GB micro SDXC UHS-I
可以? budget係220左右?
見到啲驚藍絲批發就諗住down黎玩就算
而家有冇唔駛食炒既呼啦圈現貨買?
聽聞新牧場物語可以玩BL
是咪真?
256啦
我200 買開帶都唔夠洗
有冇人玩過多啦A夢個個農場物語?抵唔抵玩?
同埋三款game 多啦A夢 11月pokemon 刺客教條3,你哋會買邊個?
我星期六出去聽到賣到7字頭都賣晒
要睇吓今日有冇貨返 第一日開賣5xx 咋
多啦a夢個隻幾日貨仔
開局要睇新手教學一個鐘廢up
利申 煲緊礦石鎮 好玩好多
反而覺得叮噹總括黎講好少少
礦石鎮唔係賣情懷既唔會咁受歡迎
叮噹係冇得結婚扣最多分 但睇得出成隻game整得有心過礦石鎮
叮噹玩得唔夠喉

好似設定比新手
A a a a a a a a a a a a a
有得熄左佢
冇數 但係有時demo又用位
買帶嘅game update又要位
Free game又要位
btw跨區買有無方法容易啲睇到佢邊啲係全區中文 爬過文話大部分老任自家遊戲都係
有少部分其他遊戲都係
想跨區買但又想有中文會唔會太貪心
玩pokemon
又益炒狗同埋狗源
訂日亞啦
Mynintendo ac轉嗰區 我多數用美/日
Eshop度有寫有冇中文
每隻game唔同
好睇玩果個係咪在乎有無得媾仔/結婚喎
第8回テト1カップ 10月25日開催! 発売直前の『ルイージマンション3』テーマを手に入れよう!
https://topics.nintendo.co.jp/c/article/c111a0b9-f0b7-11e9-b641-063b7ac45a6d.html
Astral chain主題呢
想問邊度買原廠火牛會平D?
呢隻野應該都避唔到狗源貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞