|Switch機主討論(127)| 健身救世 | The Witcher 3| 牧場物語 | TsumTsum

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇人知點解?
Pkm版機係細電版
而家出左慳電版
冇諗過倒水倒得咁誇張
買多部
一部長插一部拎出街
大update就唔會
小update應該keep住會有(平衡調整果D)
唔太肯定
想問下大西北有無黃鋪
想買健身救世、牧場物語、PKM劍盾但唔想益狗源

等pro...我諗...有生之年會出嘅
hi, 有人夾family plan 嗎?
nds個隻仲正 有得畫陣
Shuntaro Furukawa Is Ready to Take Nintendo to the Next Level
https://time.com/5706432/nintendo-shuntaro-furukawa/
之前玩罪大時見到有日文版已經想玩
可惜唔識日文無買到
宜家見任記有出 打算玩返
但又得英文
呢啲game過咗熱潮人數跌得好快
打完一場 下場又見返嗰幾個玩家
新手又易比人屈
利申 只玩過第一代
某youtuber:依隻game 得三個月命

事實係射擊game太hardcore
splatoon仲要比一般槍game再複雜好多
好玩還好玩
場場都輸/贏嘅場你feel到係自己被人curry,玩耐咗你就自然無癮
香港炒價 行要11月先返到 directbuy第4次預購本來26 Oct 而家都要11月先有貨返

應該係老任出貨唔夠多 驚步labo後塵 但係點知大賣 但係見日森仲有貨仲有13%off
一代本身都唔多人有機,加上一代後期已經放風出switch出二代,即刻轉心態等新game

第二集唔想同人對戰咪打三文魚,一樣可以好刺激
二之國switch有彈game bug,仲要成日出(by日森comment)

well,好景頭店有日版348,不過藍店...
十分鐘後開始
https://youtu.be/RKEKHvJJ5Mg
唔係掛
仲諗住買添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞