欅坂46交流區第二十回:平假欅!平假欅!

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
https://tokyopopline.com/archives/80606
欅坂46から初の専属モデル誕生 渡邉理佐が新「non-no」モデルに

經過小弟慎重考慮決定睇埋聽日

RICH

綻綻好波!

綻巨真人幾型 完全唔似會飯偶像既人
https://tokyopopline.com/archives/80629
欅坂46渡邉理佐ら「non-no」新モデルへ本田翼・西野七瀬ら先輩モデルがアドバイス

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

MK仔梗係型啦屌。。。

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

搞基時間??

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

見到羅志祥真係完全唔敢講野。。。
http://mantan-web.jp/2017/03/22/20170321dog00m200038000c.html
欅坂46平手友梨奈:“中学ラストグラビア”で「もう、オトナだよ?」 着物姿で美しく

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

見到綻巨真係唔敢講野

RICH

綻綻好波!

米到癲阿喂

原價都有人放

RICH

綻綻好波!

=.=.....

你都幾型 真心
https://tokyopopline.com/archives/80629
欅坂46渡邉理佐ら「non-no」新モデルへ本田翼・西野七瀬ら先輩モデルがアドバイス

希望禾佐可以紅過本田翼同七仔
屌你地又屈

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

木村扮完未

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

見到綻巨真係唔敢講野

屌你咪又係型棍

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

見到綻巨真係唔敢講野

企定定睇佢屌閪
平手條仔留名

守屋條仔留名

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

見到綻巨真係唔敢講野

屌你咪又係型棍

大佬們都係型棍子級數

mk仔黎

羅志祥黎

見到綻巨真係唔敢講野

屌你咪又係型棍

大佬們都係型棍子級數

成個po個個大佬都木村級 羅志祥級 點玩

RICH

綻綻好波!

mk仔黎

羅志祥黎

見到綻巨真係唔敢講野

屌你咪又係型棍

大佬們都係型棍子級數

個個都高富帥留日巨
平手條仔留名

守屋條仔留名

史帆條仔留名

貼左我個位出黎先
整理番號308 幾前下 前面得4~5行
睇到哂mb既表情 所以都睇到唔少野下

keyaki既overture真係聽過三隊(乃/48/欅)黎比最high
一聽到就好似叫你準備就緒 都好多人叫call好大聲

第一首唱既係平假欅第一首歌ひらがなけやき
無咩特別 都係打call歌

認真講 唔再係neru c 變左影山優佳c
影山優佳對比以前進化左好耐 以樣黎講
大家可以觀察下 我就不了

第二首係keyaki版既第二單
一開始讀白都係影山優佳
開始睇覺得幾奇怪 做咩會想推影山優佳c咁
原來唔係 中左伏
btw 呢度成班飯又扮平手嗌真係好正
黎緊hkt唱識嗌call了
第二讀白都係neru 然後比牙寶
c變返做牙寶
第四讀白唔係好記得 第五係美玲

第三首係第三單
牙寶企平手位 neru做返舊位
同埋佢同久美做左友香同愛佳個下
c都係牙寶 同想像中一樣
大家最估唔到既係
我都笑到仆街 老井跳平手solo個下
唔知自己睇左啲咩剩係笑到停唔到

聽完三首歌其實都聽到邊個唱歌ok邊個難聽
除左牙寶同美玲之外全部都係屎
其他人我無理
但係neru唱完自己尷尬到笑
不過佢真係好努力好比心機想唱好 後話再講

唱完呢三首係自我介紹 好簡短講完
然後就黎part型棍舞先 好似live之前咁跳下

然後就再黎兩首歌
先黎既係青空 青空組變左六個人
久美 屎煩 理菜 老井 京子 芽依
無記錯既話就係 有錯請指證

跟住係我地既戰爭
彩花 美玲 牙寶 高瀨愛奈 影山優佳

唱完呢兩首之後就係我講悶既原因
開始鳩up左十幾廿分鐘
一開波有人出黎mc 小弟無知唔知邊個黎
介紹左陣鳩up左陣就有個舞師出左黎
小弟無知都係唔知邊個黎
咁就話自己係tap dance既舞師咁
問大家鍾唔鍾意廢up左好耐
再叫啲mb黎試下 一開波試既係芽依定優佳唔記得左
佢成功左既
然後mc就問再睇想睇邊個 好多都答老井
跟住老井fail成點就。。。 唔知自己睇左啲咩
然後再問多次又想睇邊個 到京子
京子跳完其實都fail 個舞師就鳩up話好有京子feel
心諗即是點🙄

然後就變左教哂各位mb都試下跳
嘥左好多時間 分開教左三種舞步終於收手
話有野公報 就係全國開live 下站係大阪
然後再有野公報 就係話會訓練mb跳tap dance
大阪個陣就有得睇 屌你嘥哂我啲時間
成十幾廿分鐘 佢聽日唔好再講多次
屌佢回水

然後班mb就去哂準備 再聽兩條友鳩up多幾分鐘
話咩教人好難 咩第一次教十幾歲妹妹
屌你無人想知呀 拉布狗

然後就到手拖手 彩花同京子耍花槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞