欅坂46交流區第二十回:平假欅!平假欅!

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
舞同位緊係唔轉 個個都練好晒自己位既舞同走位

歌list冇得好講,宜家先4單

mc都唔轉同公佈埋琴日一樣既野你嬲唔嬲

不過連公佈既野都要再返炒又離譜左
【けやき坂46】長濱ねる「LIVEアイドルを目指したい」「ひらがなけやき」ワンマンZeppTokyo2日目感想セトリレポまとめ!
http://keyakizaka46matomemory.net/archives/19671455.html

天狗露

反了反了

無推過 一生只愛宮脇咲良

G

青你好似有野求緊我 ?

和解ok?

不過連公佈既野都要再返炒又離譜左

佢居然敢真係再講多次全國live同大阪開show同會跳tap dance呀屌
睇到呆左 即刻開部手機黎玩

上次都三場一樣

佢連啲話題都一鳩樣呀屌

都聽唔明有咩所謂🤷🏿‍♂️
30負皮

邊預會有人睇足兩日
30負皮

大佬分身
負評持續上升

上次都三場一樣

佢連啲話題都一鳩樣呀屌

都聽唔明有咩所謂🤷🏿‍♂️

梳囉 又笑
負評持續上升

手足們努力
不過屎煩真係好好笑
佢真係咩都慢人半拍咁 又聽唔清mc講野
講野又慢 又講到甩甩咳咳重講幾次

邊預會有人睇足兩日

真飯 eg me
不過屎煩真係好好笑

正牙

你破產未
負評持續上升

你破產未

Sell ass
不過屎煩真係好好笑

正牙

弱智版白麻

lm🐓

棄糟糠
http://www.keyakizaka46matomerabo.com/archives/nhk-keyakake.html
【欅坂46】NHKの番組「今、テレビはどう見られているか」に欅って書けない?が映り込む。これはけやかけ全国放送してほしいよな・・・

左神右乞衣

lm🐓

棄糟糠

真飯喎我

左神右乞衣

你吃屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞