欅坂46交流區第二十回:平假欅!平假欅!

1001 回覆
0 Like 38 Dislike

欅坂46(Keyakizaka46)是日本大型女子偶像組合乃木坂46的姐妹組合,製作人同樣為秋元康。組合名字中的「46」讀作「Forty-six/フォーティシックス」,而不是讀作「四十六/よんじゅうろく」。2016年4月6日,欅坂46出道單曲《サイレントマジョリティー》販售,首週銷量達261,580枚,除了登上Oricon週榜首位,還同時刷新歷代女性藝人銷量最高的出道單曲。同年5月8日,在SHOWROOM公布平假名櫸坂46的合格成員。2016年11月24日,正式宣布參與第67回NHK紅白歌合戰。

成員名單

欅坂46

けやき坂46 (ひらがなけやき)

欅坂46 4thシングル 4月5日(水) 発売決定!!

欅坂46 3rdシングル「二人セゾン」熱賣中

【成員有幾靚女?】我直接用例子答你。

歡迎新人加入

http://keyakizaka46style.com/sort/keyakizaka46sort.html

請新/舊手足定期體檢,以便加入DD黨

負皮是給樓豬的
希望樓豬好好反省
4單隻舞
負皮是給樓豬的
希望樓豬好好反省

和解ok?
唔知咩樹比左負皮先
以後欅會不會寫都有平假欅?
以後欅會不會寫都有平假欅?

取締左漢字
慳返

買黃牛未

不了 一早買左機票5號走

差一日唔係唔改下話🤦🏾‍♂️

本來諗住抽中就改 仲要買黃牛就不了

agger 抽中即日來回 買黃牛重要有風險

有咩風險 今日連袋都無睇咁制啦
新飯留名
係咪得禾覺得渡邊理佐唔靚

隻揪

我 認真講
平手條仔留名
新飯留名

隻揪

我 認真講

得罪大佬

隻揪

我 認真講

得罪大佬

唔明邊度靚+1
慳返

買黃牛未

今日咁撚大雨
佢照一照就算

隻揪

我 認真講

得罪大佬

你日日得罪我都幫你搞哩搞路啦 更何況大佬
返到屋企出repo
但係場live 就悶悶地 我都會打得悶悶地
唔想睇就skip

隻揪

我 認真講

得罪大佬

大佬厚道
返到屋企出repo
但係場live 就悶悶地 我都會打得悶悶地
唔想睇就skip

無咩特別

隻揪

我 認真講

得罪大佬

大佬厚道

好厚道

買黃牛未

我袋有枝野飲 都未叫我飲 但無啦啦逼人買500羊既野飲
新ノンノモデルはこの3名に決定! プロフィール&動画メッセージも♪
https://nonno.hpplus.jp/article/5829
https://youtu.be/2ZcBHRHDgyc

有d似火雞姐

隻揪

我 認真講

得罪大佬

唔明邊度靚+1

我都係
覺得櫸好多人靚過佢

買黃牛未

我袋有枝野飲 都未叫我飲 但無啦啦逼人買500羊既野飲

咩野飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞