[MOOMOO]MAMAMOO討論區[18]願榮光歸香港!四期已岀!惠真合作曲你今日聽左未?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
未見有
已完全洗腦
星 ten night high notes
成首歌真係最期待佢個下高音
主打聽左7-8次 少少個人意見
我俾80分 一開始聽有少少咁多失望 睇完teaser我期望太高 覺得teaser嘅part喺成首歌數一數二最好聽嘅part 今次隻歌嘅旋律係bgm主導 唱嘅旋律其實好少 應該係出道以黎最少同最洗腦 呢點我個人唔係咁鍾意

但隻歌嘅風格 無論喺佢地自己定kpop女團整體黎講都好有新鮮感 舞蹈方面都多左好多動作 明顯複雜左 我相信今次cb之前極少moo moo會諗到MMM有朝一日會有個咁嘅dance break

總結: 今次主打好有新鮮感同突破 支持佢地繼續開拓音樂同風格上嘅多樣性 但略嫌旋律變化太少同loop 預計會大發
初音放係聽晚? 收錄曲唱邊隻呀
應該係 咁就係7000到 合理
咁就70萬真係可以quit做idol 做youtuber搵錢
@韓流

新專<REALITY IN BLACK>截至目前首日銷量4萬3**張,首日還沒結束就已經打破了自身的首週銷量紀錄 🎉
並且網上已經斷貨了

https://wx4.sinaimg.cn/mw690/0067sxldly1g8xovknl1mj30ku0zu42n.jpg
大陸果班好似買咗30,000
highest 1st day sales on hanteo:
Yellow Flower - 7,265 copies
Red Moon - 9,208 copies
BLUE;S - 17,233 copies
White Wind - 24,825 copies
reality in BLACK - 51,552 copies

上年既辛苦成果今年終於見到

幫手post埋其他成員
堅? 有冇咁癲 6成
我照copy架咋
有冇人識韓文可以睇下係幾多
https://n.news.naver.com/entertain/now/article/404/0000256463
191114 Music Chart 01KST
Mamamoo HIP ( End Of Today )

#1 Bugs (=)
#1 Soribada (=)
#3 Genie (=)
#4 Melon (=)
#8 Flo (+1)

Can We Get ALL KILL Tomorrow ?
https://www.youtube.com/watch?v=r7xb8y9rjEc
[Full ver.] MAMAMOO(마마무) 'HIP' Showcase 쇼케이스 풀영상 (솔라, 문별, 휘인, 화사) [통통TV]
"제일 많이 벌었을 때 한 달에 1억 원을 벌었다"
1億won
係咪開channel至今咋
一個月8萬港紙喎
Youtube 有咁好搵咩

一個月70萬真係有d誇
會唔會係容仙吹水虛勢咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞