[SWITCH] 健身環大冒險 RingFit Adventure

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
如果有銀聯是但買多樣一兩千yen嘅仲平
喺邊度買到搵唔到既
WORLD2之前應該都冇野買
睇trailer係之後會有間道具店既物體比你買野飲回血

btw WORLD2第一關已經卡左次,吸唔切個心心冇回血唔夠打
唔想再卡關要打多次,呢隻驚真係用自己生命值/體力硬接
玩提腿,做到隻joycon係大脾飛左出黎
玩到world3 暫時都仲夠錢買野飲回血
但唔排除再後面要洗關洗錢洗lv
個code係咩?點解我入完佢話唔岩
有無人知每日分界線係0000定0600
聽日收2300 返到屋企成點先打到機,唔知佢點計
要world 3先有村莊嘅物體,入面有間萬事屋

打開有貓貓
如果amazon jp 買既話 佢送上門之前係咪會打比你
如果屋企冇人會點
DHL就會打,平既就一時時
原本完全無興趣…點知老婆上網睇人玩話覺得好玩過fitness box,結果日森訂左。跟住我上網睇人玩覺得……好攰lol……打一隻怪好似要做幾十下同一個動作?
想問amzon jp已買咗一套,可唔可以再買多一套呀?
因為買咗套比女朋友玩,玩完真係覺好正,想買多套
睇難度,低難度幾野姐
緊係可以
感謝巴打解答
amazon jp 訂4日內就有22號訂 24號有
仲要唔使食炒價
唔計運費過8000喎
我玩world 3第一關唔夠心心打嗰四隻怪係我柒左唔小心一次過飲左兩杯smoothie
但再上網睇我個位係未買得嘢住諗緊係咪真係要重頭再黎過
有得刷經驗值
翻打world2
thanks巴打
level up左有新加動作高攻擊啲
除左打大佬關我都無乜飲過果汁
btw甩手同射箭好好用手
巴打進度好似好快 你而家world幾?
world 4
btw我係絲
我有出茅招 我翻左工 我兒甥會自己開機拎黎玩舊關同我刷exp
我啲瑜珈pose好撚弱,啱啱開左個plank做到嘔
叫佢用第個profile save自己record啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞