[SWITCH] 健身環大冒險 RingFit Adventure

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
應該係
我美版都係中文
我去左外國,無帶tv port, 如果用portable mode, 會唔會個mon 太細,玩得好唔舒服?
長住就帶埋dock喇
諗住去一年太多野,蠢左無帶到
較低強度再慢慢上
想問下係日森買既,點樣比錢法?我PLACE左ORDER之後都唔見佢要問我羅CARD NUMBER? (SORRY,第一次用森林)
同埋SHIP你地用STANDARD定PRIORITY?
Amazon jp 買,唔益吸血代理
應該開account時已經要入信用卡data...

快(貴)=DHL=夜晚都派貨
慢(平)=唔知乜公司,試過話要夜晚佢同我講6點佢收工,自取去到葵芳工業區(行碼頭o個邊...)

我已經去到呢個畫面,定佢出貨前點都會問我羅錢?
中文得蝗語
應該o係決定個畫面時已經會知你用邊張卡找數架喎...咁奇怪嘅?
另外日森已經1account限1喇
fb見direct賣$575,未入手可以考慮
我搵到原因,我自己膠左,我用左ATM果個METHOD
有得set 強度,set得高一Set要做好多下,應該點都有feel
體能比較廢柴
WORLD1打左兩關已經要抖抖,唔敢一次過打埋隻BOSS,驚暴斃

不過真係有運動量,對我呢D平時接近0運動既係一大突破
DHL次次都一早派,不過都有得request夜晚
慢果間就次次夜晚先派
我揀扎實
一口氣打哂第一章
最後boss頂硬上做埋最後一set
扣到佢剩返一格血比佢打死左
好似要連機買
上面有巴打過direct有
而家訂星期六有貨
而家amazon訂DHL後日就到啦,而家個rate計落係差唔多架咋
最多貴20蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞