[IOS/AN] 掛機唔洗狂禁打怪狂派石 Endless Frontier (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

13日 依家隊7女武1龐克 3人妻 1個唔知放咩
卡35xx。有無咩建議放邊隻入去

鼓/阿拉丁

我都係玩左咁上下時間
得1人妻同1箭魔
差隻死騎就可以t3女武神

我都係玩左咁上下時間
得1人妻同1箭魔

課金就有3人祭 3箭魔

鼓/阿拉丁

咁巴打想問 我唔入阿拉丁都開到紅龍 我伙咪應該入鼓 ? 依家6分鐘到開紅龍 如果入左阿拉丁會唔會<5分鐘開到紅龍

鼓/阿拉丁

咁巴打想問 我唔入阿拉丁都開到紅龍 我伙咪應該入鼓 ? 依家6分鐘到開紅龍 如果入左阿拉丁會唔會<5分鐘開到紅龍

我同你進度差唔多 都係37lv人隊
而家錢已經無咩用 因為好快就升到1500max lv
有龐克入多隻仲好

鼓/阿拉丁

你接受到6分鍾開到就入鼓
阿拉丁可以唔強化咁試一次
有鑽多就進化埋 無就唔洗
利申好耐無用過佢地同埋無進化

鼓/阿拉丁

有龐克入多隻仲好

巴打休息幾多勳一分鐘

鼓/阿拉丁

有龐克入多隻仲好

巴打休息幾多勳一分鐘

同你差唔多 35萬

點升好
勳章max lv 同刷過99轉生

點升好

自己揀個族囉
有女武神買隻PUNK玩得啦

點升好

自己揀個族囉
有女武神買隻PUNK玩得啦

新手玩左幾日 唔課係咪只能等運抽中?
有幾隻五星 但一係就唔同族 一係就普通野
暫時放左格里芬 大地守護 巫妖係TEAM 去到500幾關

買隻女武神+巫妖做主力玩住先

買隻女武神+巫妖做主力玩住先

好 THX巴打
有咩方法可以多幾隻妖精
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻

你都得一隻
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻

你都得一隻

6隻
有活動就狂抽
但其他唔洗急
等你隻寵就5星先煩未遲
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻

你都得一隻

6隻
有活動就狂抽
但其唔洗急
等你隻寵就5星先煩未遲
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻

你都得一隻

6隻
有活動就狂抽
但其唔洗急
等你隻寵就5星先煩未遲

留緊石下次活動抽
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻

你都得一隻

6隻
有活動就狂抽
但其唔洗急
等你隻寵就5星先煩未遲

留緊石下次活動抽

有靈魂休息冇得唔急
每日都蝕緊
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻

你都得一隻

6隻
有活動就狂抽
但其唔洗急
等你隻寵就5星先煩未遲

留緊石下次活動抽

有靈魂休息冇得唔急
每日都蝕緊

有關係咩?
你想用佢黎跳關?
有咩方法可以多幾隻妖精

得一隻

你都得一隻

6隻
有活動就狂抽
但其唔洗急
等你隻寵就5星先煩未遲

留緊石下次活動抽

有靈魂休息冇得唔急
每日都蝕緊

有關係咩?
你想用佢黎跳關?

當然,愈快愈好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞