[IOS/AN] 掛機唔洗狂禁打怪狂派石 Endless Frontier (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今日抽左三隻提升lv上限既英
那有錢升1700呀

而家上限係1709
但係升到169X就卡住左

未開到最後任?

依家上限1766
開到最尾個任都已經要轉生
平時升到1700就算
靈魂覺醒好似滿左100LV
繼續再問
我依家響7服玩緊 但仲未有得突 已經 19級 強900 進化左。我係有課金 未進化之前已經拎左超越卷 我到依家都未有得超越係點解?

唔該巴打 另外想問7服有無錢會收人

上場既士兵>揀你想超越既>按佢頭像一下>超越士兵
放係時間商店只可以進化無得超越
7服應該無乜人
那有錢升1700呀

而家上限係1709

未開到最後任?

依家上限1766
平時升到1700就算

巴打係咪3隻錢寵4星
那有錢升1700呀

而家上限係1709

未開到最後任?

依家上限1766
平時升到1700就算

巴打係咪3隻錢寵4星

2隻
公會寵3隻1星
聽日有暗忍寵
那有錢升1700呀

而家上限係1709

未開到最後任?

依家上限1766
平時升到1700就算

巴打係咪3隻錢寵4星

2隻
公會寵3隻1星
聽日有暗忍寵

你地係咪重會超越5星寶物
繼續再問
我依家響7服玩緊 但仲未有得突 已經 19級 強900 進化左。我係有課金 未進化之前已經拎左超越卷 我到依家都未有得超越係點解?

7服應該無乜人

咁隱蔽.... Thx bro 已經超越左
我申請左香港公會無應 岩岩玩第一日
繼續再問

7服應該無乜人

咩公會 我都岩岩開始玩
S5 塔第16層求教

佢咁樣扣左我兩次錢 但我淨係買左一次

去report problem 佢就出左句咁嘅野

send左email俾developer又唔覆我
我應該要點?

我應該要點?

買一蚊包個陣中過兩次伏
叫佢回水又話唔得
搞定信用卡資料先買
買個陣先設定會中伏

我應該要點?

買一蚊包個陣中過兩次伏
叫佢回水又話唔得
搞定信用卡資料先買
買個陣先設定會中伏

咁即係冇得回水?
大拿拿$23 夠食個m記咖喎

我應該要點?

買一蚊包個陣中過兩次伏
叫佢回水又話唔得
搞定信用卡資料先買
買個陣先設定會中伏

咁即係冇得回水?

我懶得搞
你比信官方好似搞到重有幾百鑽比你

我應該要點?

買一蚊包個陣中過兩次伏
叫佢回水又話唔得
搞定信用卡資料先買
買個陣先設定會中伏

咁即係冇得回水?

我懶得搞

回完水仲有野送?

我應該要點?

買一蚊包個陣中過兩次伏
叫佢回水又話唔得
搞定信用卡資料先買
買個陣先設定會中伏

咁即係冇得回水?

我懶得搞

回完水仲有野送?

無睇清楚你張圖
原來係限定包
但不過應該都有補償(佢平時都瘋狂派鑽)
可以試下既

我應該要點?

買一蚊包個陣中過兩次伏
叫佢回水又話唔得
搞定信用卡資料先買
買個陣先設定會中伏

咁即係冇得回水?

我懶得搞

回完水仲有野送?

無睇清楚你張圖
原來係限定包
可以試下既

email又send左 Facebook messenger又揾過 都係唔理我

我應該要點?

買一蚊包個陣中過兩次伏
叫佢回水又話唔得
搞定信用卡資料先買
買個陣先設定會中伏

咁即係冇得回水?

我懶得搞

回完水仲有野送?

無睇清楚你張圖
原來係限定包
可以試下既

email又send左 Facebook messenger又揾過 都係唔理我

我無check過
不過我唔係一買就send email..
check下先
繼續再問

7服應該無乜人

咩公會 我都岩岩開始玩

過黎ser5啦玩左一日就
如果一開始已經課 你之後會繼續課落去
倒不如而家趁未課得多過黎SER5一齊玩
單機好易放棄
17關 t0泰坦同火巫大家點過
S5 第16層有無巴打過左 卡關 求分享

8x人重 1x高等冰法
禁4星禁空中
話時話有位巴打另外開左公會而家點

你指連登王朝2?岩岩轉左個公會長

睇黎個公會廢左

睇黎個公會廢左

我見兩個公會都full 左30個人,想入都入唔到

睇黎個公會廢左

可以咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞