對生日蛋糕件事嬲還嬲,還請大局為重

275 回覆
642 Like 12 Dislike
啱呀 其實做膠野個啲唔理佢咪算
無謂搞到自己都停哂抗爭

唔好曬太多時間同專注力落佢地度
推返聽日行動仲好
真係不吐不快
喺WhatsApp同人講 叫人咪撚割
依家可能兩邊都有滲人
又或者只係純粹啲人戇鳩姐
嬲完都唔應該咁
結果俾人啫到仆街
屌晒你哋老母啊
乜撚嘢叫不割不篤啊
你嬲還嬲啊唔該唔好搞散件事啦唔該抗爭都未完
講真果句國難嬲係啱 但處理手法都好撚唔成熟
你依家唔係罰撚緊個班唱生日歌食生日蛋糕嘅人
你依家係搞到班冇錢嘅學生
真心講真係好撚戇鳩
所以話 班友快啲道歉搞掂件事
成個熱門都係講佢地 啲有用post沉晒
其實我唔明
之前藍絲起左個靈堂d人都無依家咁嬲
一班唔係同路人既ON9做左d ON9野
又喊打又喊殺做乜撚
好似平時d臭雞咁起底圍爐就得啦...仲想點姐
真係cls,一件蛋糕就搞到成個時事台熱門都係相同嘅posts
[生日事件]正式道歉文
https://lih.kg/emCfbS
push

[品蔥建議] [拋磚引玉] 如何偽裝成一名合格的“愛國港人”(藍絲)?
https://lih.kg/1648664
同意 啱啱開咗個同樣嘅po
笑撚死,大局為重咁簡單既野都唔識
你唔道歉我就唔玩小學生阿?
有好多野值得將怒氣用係正確既地方,唔係用來攻擊無關痛癢既人
推行動post
大局為重
由612開始
香港沒有灰心本錢!
推認真post
啱 要屌嘅 集中一個post屌
唔好分幾廿個post屌 仲要上晒熱門
搶晒行動post啲位
我明真係好撚嬲 我都好撚嬲 但我地一齊推行動post啦好唔好?我p牌推唔郁
如果下下都用威脅既手法去迫自己人就範,咁同共產黨做緊既野無分別

要做就對敵人做
我係好撚嬲
真係唔知仲堅唔堅守不指責不割蓆
係要做呢啲嘢黎踩線,係咪真係以為做呢啲on9嘢可以用“不指責”黎保護自己?

一路以黎為咩而戰 手足為咩而犧牲
咁嘅場合 連尊重都唔識

都未撚講生日最應該係去多謝自己父母 辛苦媽媽,姐係叫你番屋企啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞