對生日蛋糕件事嬲還嬲,還請大局為重

275 回覆
642 Like 12 Dislike
推啊 唔想見到蛋糕
阻住晒行動PO
雖然本身日日都多廢PO
同一班人搞兩場生日會 兩次都係太子
道歉仲要冇對唔住
仲要講大話話咁岩經過 兩次都咁岩經過太子?
前幾粒鐘Ig story先講過話去太子食tg
想出名唔係咁嫁
咁想紅幫你地紅 個樣match 晒
RE-FOCUS your thoughts !!!!

Winner find solutions
Losers find excuses

Winner ANTICIPATE
Losers react :(((
清算 = eat 10 b-day cakes.
just kidding..

Re-focus !!!!
屌完就做返正經野啦
《人手轉載》

希望大家維持嗌五大訴求:
1.缺一不可本來就有環環相扣既意思,正如林鄭撤回咗條例,都唔會改嗌四大訴求,簡單啲講,呢句野既結果一係5,一係0,冇其他。
2.解散警隊呢個訴求並唔夠實際同具體,基本上五大訴求達成就已經可以蓋括埋解散警隊既效果,正如一開始第五個訴求係林鄭下台,大家都覺得呢個訴求唔實際,所以改做雙普選,所以,我地係唔需要特登加多一個訴求落去,咁先比到人睇我地一直爭取緊既係具體、可行、實際既訴求。
解散警隊可以獨立嗌,代表我地對警隊嚴重不滿,但唔好將佢當做第六大訴求。
3.國際啱啱先開始知到我地爭取緊既係五大訴求而唔係林鄭一句撤回就咁簡單,所以維持五大訴求先比到人一種由始此終都係爭取緊同一樣野既觀感。
入翻黎正題
咪俾個19蛋糕帶風向
岩呀 嬲完好算 不過唔包無下次囉
由鳩佢啦 推返18區行動po唔該
抖夠啦各位 兩粒核彈已爆唔係仲忍呀嘛
唔要再見到有人開post講
唔係同路人,冷處理可以了,繼續做實事
佢有冇尊重過831? 有常識既人都唔會係人地靈堂前面切蛋糕啦
呢D唔係冇腦, 係根本冇考慮既831既手足
集氣

10.13 10.14 不見不散
幫你推Post不如直接推行動post啦屌
篤灰撚好波

清算可以留番最後 而家都係集中喺革命先
Push
呢個時候唔可以内鬥
圖入面篤灰條友p牌仔黎嫁
公道講 其實班人一早比記者拍晒片出晒樣
班狗真係玩野要搞佢地容乜易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞