唯一最有用的合法抗爭手段:全民結紮封肚,推廣不育主義

82 回覆
4 Like 162 Dislike
新疆冇2047問題
# 洗腦都唔需要,
就可以將香港人自然滅口。
不如話全部人死左去就唔洗驚比中共搞啦
開完無人support又開過?
on99
睇黎中共將會有源源不絕的港奴,
供應後2047的香港。
有無連登巴絲配種計劃??
為左香港既未來 要有計劃咁生育
先會有更優能既下一代
例如勇武同勇武生既下一代會更勇
要幾弱智同戇鳩先寫得出呢堆垃圾
on9
你無知唔好衝出黎,
一種文化同語言傳播度係由兩樣野決定。
1. 人口 2. 金錢

歷史過去都有不少例子,
例如點解英文會成為世界語言

另一個例子就係支那,
人多到全世界都見到,
地球任何一個角落都見到普通話。

都係呢兩個元素主宰。
On9
有能力就生啦,唔係香港人要滅絕
樓豬冇改錯名
算啦,香港人肯定2047被融合成支那一部分。
新疆仔唔同,人地語言文化民族都唔同。
香港同支那的不同,係法治和政治制度,唔係民族。
你生完可能洗自己啲仔女腦嫁咩 on9
抗共唔係一時 係長遠既事
生生世世都要抗共 直至成功
因為中產本身就係仆街,助紂為虐

權貴等級又未達到,就係擁有權貴既思考模式,做權貴既爪牙,幫手吸乾窮人血,再將血液雙手獻上俾權貴
係基層面前扮慘,係權貴面前扮醒
on9
幾on9先會認為傷害自己係對抗方式
唔生都叫傷害自己
點解內文同本標題咁相反
窮撚真係唔好生

你既下一代慘過活係地獄,不公不義既政權加上吸血既權貴財閥,成世人就係為佢地工作

等果班中產去生第時個社會冇晒窮人子女做基層工作,就推呢班中產子女去做
窮撚有綜援公屋

在香港,中產生仔先最仆街
因為中產本身就係仆街,助紂為虐

權貴等級又未達到,就係擁有權貴既思考模式,做權貴既爪牙,幫手吸乾窮人血,再將血液雙手獻上俾權貴
係基層面前扮慘,係權貴面前扮醒

紅色字呢樣野,讀完大學的窮撚都一樣。
有左通識科,個個都係咁。
其實話生既人係咪可以幫個子女移民?

定係本身有其他國籍?

有冇諗過自己子女想唔想活係支共政權下?

我諗你地話生,都會培養佢成為有良知既人,咁有良知既人自然會對呢個政權抗爭,但你點確保你既子女唔會成為新屋嶺既受害者。
喺香港,有良知嘅人受打壓係必然
咁點解唔出賣良心?咁就可以去打壓人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞