係法國exchange緊,你問我答

160 回覆
4 Like 3 Dislike
巴黎metro夜晚係咪好危險唔好搭

唔覺 但有d站會比較危險 可以上網search下
通常係rer郊區既站

六月同女朋友去應該住凱旋門隔離
真係好驚比人偷嘢

六月一個人去 好驚
Combien de beaux garçons français avez-vous rencontrés?
Les filles françaises portent-elles seulement des vêtements noirs?

grammar 怪怪地咁 申利:唔識
巴黎metro夜晚係咪好危險唔好搭

唔覺 但有d站會比較危險 可以上網search下
通常係rer郊區既站

六月同女朋友去應該住凱旋門隔離
真係好驚比人偷嘢

六月一個人去 好驚

7-12月一個人喺巴黎
我仲驚

識返幾個nds囉
19區死左個

睇完驚驚地

強國人俾警察開槍打死
有傳有強國人收集武器暴動
其實好想同佢地講
你地國家一日都唔知幾多個俾共產黨迫死
做乜唔暴動

自己地頭邊敢咁勇武
amsterdam exchange緊

巴打ams exchange 普通有咩好玩
amsterdam exchange緊

巴打ams exchange 普通有咩好玩

都係咩red light district, coffee shop嗰啲仲有好多唔同嘅museum都ok
其實周圍行已經好好因為真係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞