今年稅貸抵唔抵玩?

585 回覆
34 Like 3 Dislike
屌 CITIBANK 200K 17220 x 12 差唔多3.3%
無啲leverage嘅人都唔叫有錢人啦
DBS reject咗 屋企人係咪會影響信貸評級 我從來都未借過銀行錢 又有穩定收入 但老豆信貸差到銀行唔開信用卡比佢
唔會有影響, 你知唔知自己信貸評級幾多呀
唔知 係咪申請睇下好 琴日東亞打嚟話批咗22萬 利息係0 但手續費2萬幾 一聽到就cut咗佢線 又話稅貸0手續費
我試過apply, 佢話有兩隻:

a. 一隻有利息, 0手續費
b. 另一隻0利息, 有手續費

佢會話a 嘅利息 = b 嘅手續費。
有冇人收到稅單? 西亞要我拎稅單俾佢先得
打過去稅局問 佢話未過立法會 所以仲未出稅單
citibank又再打黎 200k 12期 每月17167 再送2000蚊超市 抵唔抵玩
問你自己
20萬一年搵唔搵得返5000, 搵多過5000咪抵
一個月內申請過DBS同東亞係咪唔好再申請會好啲?
yes
賣番啲超市禮券出去都有1700左右嘅
借左 諗住買曬tqqq 希望回報>20%
1。你老豆偷你身份證做擔保人借錢

2。你借太盡,未借過錢評分多數得c或d,如你借盡10倍好大機會reject
就係未借過錢 同埋借10倍
我b都係借7倍,白紙哪來10倍自信
其實借9倍 點知唔可以借咁多
我冇借過都借到13倍可能本身信貸比率低?
你借邊間?
渣打 11月頭搞到依加都冇offer係咩玩法

利申 從來冇借過錢加信用卡月月清
上個月網上交左3-4日打黎Confirm 再等個半星期先有結果
見佢另一款貸款借30萬 24個月網Show 2.15%年利率, 諗住出到黎頂多2.5X%左右, 扣返2個平台送4000優惠券, 睇落抵過稅貸
結過報比我5.5X%
曬鳩左拎我TU
睇嚟我哋都係被騙資料了 渣打食屎
dbs過10倍計私人分期,唔係稅貸wo
不會啦。 香港錢債係跟個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞