全民反抗gogovan幫狗運兵

354 回覆
924 Like 18 Dislike
罷用
暫時用文宣唱衰dogdogvan先,睇下係公司接單2定私人接單
唔想開太多戰線
不過支持 因為兄弟爬山
賤到仆街
push
巴打加油

關唔關高高事都未知, 運動開始到而家人地無公開撐亦無奶共
之前聽聞過popo會貼其他物流公司貼紙扮野
睇下佢個關公點回應再決定下一步啦
開咁多戰線無用
主線集中番三大害: 美心 黨鐵 cctvb
公道d 講gogovan 司機做d 咩唔反映gogovan 立場既
不過呢間野唔係好野黎都唔係第一日知架喇 值得升級杯葛
要call van 都係call4van
gogovan好早期就知係奶共架啦喎
要支持一定支持call4van
Push
Push
Call4van
中資唔搞根本無作用,搞360,黑社會比錢,搞港鐵,政府建築物就納税人比錢,搞中資先係共產黨比錢呀屌,唔搞中資,搞來把撚呀,零作用,唔搞黨鐵交通燈起碼方便散水,淺黃又番到工,民意無咁損耗,搞中資我諗唔到有咩壞處,我寧願咩都唔搞就靜係搞紅色資本,起碼有作用,對準權力核心,香港人要醒下,只有共產黨係香港問題上付出既代價大過比真普選我地時,我地先會贏。
唔好亂黎呀
宣你老母 通常係度紅字大叫果d撚樣都唔係落手做果d
Gogovan 不嬲係藍,支持 dab
呢個好正
我成日坐gogo van
黃藍比例5:5啦

唔好殺錯上次我坐個司機
仲黃撚過我
其實,一定係關GOGOVAN公司事啦,點會唔關???

假如有司機收到ORDER,要一部5.5噸貨車,台接又好,司機私人手機單又好,一定會問車咩野吧?一聽到話要車十零個人,仲要係起放貨位坐人,就已經係犯法啦,私人既話,邊個敢接呀??

一定係黑警同公司負責人傾好數先收ORDER既啦。
搞總部,唔好搞van 仔,van 仔佬自己車嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞