全民反抗gogovan幫狗運兵

354 回覆
924 Like 18 Dislike
依家開始成日俾d不知名page帶風向
ggv一早就要反
咪撚乜都裝修啦
又未搞清楚
整車就整返同一架車,咪亂搞gogovan無辜車手
今次呢件事唔開Gogovan事,不過中資gogovan你可以隨便罷坐罷用,
咁做亦都唔會影響到貨車佬搵食,因為你叫第2個台都係同一班司機黎
至於裝修就唔好再亂黎,其一係好多人以為gogovan係100%香港公司,文宣有排解釋,第二係人地未有抹黑示威者既言論就先有待觀察,唔好再燒咁多火頭,集中抵制美心、360同黨鐵先,等呢場運動成功後成個市場自然會洗牌
同埋留意返架車好大機會係飛虎隊車黎,gogovan只係掩飾
屌還屌gogovan無c4v咁黃係事實,但如果係藍或紅當日就唔會幫鬍鬚曾助選 (自己google)

1. gogo有中資,但而家主要金主係星馬俄 (唔信自己再google) ,c4v港資,lala主要中資(雷軍、紅杉中國) - 留意返有中資唔一定係奶同樣無中資都可以照奶

2. 好多司機其實係黃,平日會有自己野做或者做幾個台,架車有貼紙唔代表啲乜 - 司機唔一定係做緊gogo,所以唔好亂開戰 (司機唔肯載popo會比人屈阻差所以咪亂屌)

3.其實有唔少手足都有用gogo(c4v真係慢)亦有gogo同lala司機做家長接送,唔好見有貼紙就屌左先

4. 如果真係要做既,可以打上台要求黑名單呢個司機,咁會直接好多

光復香港 時代革命 黑警死全家
天滅共產黨 榮光歸香港

利申:識gogo內部人士,前青政成員、15年開始幫巴區選、16年幫游選立會。
當然
一定係對車牌剩係搞個架
唔會搞無辜司機
gogovan 可以載人既咩
佢地有時間係fb出個懶好笑嘅post不如睇下嗰司機係咪登記左啦
打個車牌ctrl f要幾耐時間fact check呀
唔通好似黑警咁要時間諗下個故事點作咩
Gogovan Facebook 出左Post wor
唔撚識就咪撚鳩叫啦

隨時害死人

call van?
call4van!!!
popovan
等執啦gogovan
哩個真,gogovan 只係一個平台

d 司機做gogovan order 唔代表d咩

利申 貨van 佬間中接下放學
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞