聰哥:我輸嘅係四年玩爐石嘅時間,香港輸係一世

708 回覆
6800 Like 18 Dislike
真勇武真男人
知道大家都好擔心聰哥
回應返大家少少問題

Q:聰哥會唔會開Donate/錢銀上有冇問題?
A:聰哥暫時錢銀上都唔會有問題,錢銀方面希望大家捐俾星火。而被沒收o既獎金都唔會影響到生活,有需要會再通知大家。

Q:聰哥依加安唔安全?
A:安全,俾人DQ都係意料中事,暫時現實生活上都冇俾人騷擾。

Q:會唔會後悔做呢件事?
A:唔會,就如標題所講「我輸嘅係四年玩爐石嘅時間,香港輸係一世」。佢比較後悔係連累到兩位主持。

Q:有冇同兩位主持溝通過呢件事?
A:冇

Q:會唔會接受《Gods Unchained》所提出o既邀請?
A:暫時唔會,想專注返係學業方面。

Q:以後生活有咩打算?
A:同上,一樣想專注返係學業方面先。

Q:會唔會再玩返爐石?
A:唔知,但應該唔會。

Q:G唔G持刪人gam?e
A:G持!!!!!!!
Respect
香港人大撚把錢,入黎禁2個掣就幫到手足
https://lih.kg/1639356
各位其實我們可以看到中國政府在過去三個月基本上什麼都沒有做過,只是找一些低級的國務員官員打一下口水戰。

但大家就忽略了一點了,這一點極重要,因為國家是努力在內地做文宣,不停的重復示威者暴力,拍假新聞,力求內地市民不只是反港獨,是反港人,未來一聽到香港人,就跟聽到新疆人一樣,所以中國政府的春袋是14億人民的文宣,這個你們必須正視!

中國政府的春袋是14億人民的文宣,這個你們必須正視!

中國內地的假新聞包括示威者設路障並強逼司機捐錢,不然打爆汽車。法官是支持示威者所以不威者不會坐監的。示威者老師打警察的三歳孩子....太多太多了,目的就是為了給內地人一個觀點,香港人是反國家,香港人是垃圾。

如果我們今天不文宣內地,革命不可能成功,而且更會影響這一代及下一代的真香港人。

文宣,你們是時侯出手打入內地了!
Pish
你咁skr 梗係同你唔係同路人啦
大陸垃圾名 炒你老母
shy都唔撚玩
sorry大家,更新返少少資訊

知道大家都好擔心聰哥
回應返大家少少問題

Q:聰哥會唔會開Donate/錢銀上有冇問題?
A:聰哥暫時經濟上冇困難,錢銀方面希望大家留返比有需要嘅同路人。而被沒收嘅獎金都唔會影響到生活,真係有需要會通知大家。

Q:聰哥依加安唔安全?
A:安全,俾人DQ都係意料中事,暫時現實生活上都冇俾人騷擾。

Q:會唔會後悔做呢件事?
A:從來冇後悔過出作八字宣言,唯一後悔係連累到兩位主持

Q:事前有冇同兩位主持溝通過呢件事?
A:冇,所有人都唔知情

Q:會唔會接受《Gods Unchained》所提出嘅邀請?
A:暫時唔打算,有一啲後續事情要處理

Q:以後生活有咩打算?
A:會完成學業先,其他再算。

Q:會唔會再玩返爐石?
A:唔知,但應該唔會。

Q:G唔G持刪game?
A:刪唔刪game冇所謂,大家繼續支持香港就得
假如係達狗
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞