屌你老母我唔要聽日恢復大家當無事發生返工返學啊!!!

322 回覆
521 Like 22 Dislike
深水埗:南昌V walk/楓樹街遊樂場/長沙灣遊樂場
荃灣:沙咀道遊樂場/荃灣公園
葵芳:葵廣/林士德足球場/林金殿外
青衣:青衣城/
觀塘:apm/觀塘遊樂場/
黃大仙:黃大仙中心/黃大仙廣場/摩士公園
油尖旺:朗豪坊/麥花臣球場/
紅土黃何九:馬頭圍邨球場/亞皆老街球場/
將軍澳:黨鐵Popcorn/香港單車公園/
沙田:新城市廣場/車公廟站 曾大屋遊樂場
馬鞍山:新港城/鞍誠街花園/
大埔:大埔超級城/大埔中央廣場/
上水: 上水廣場/彩園廣場
屯門:屯門市廣場/屯門政府合署/新和里球場
天水圍:嘉湖銀座/天耀
元朗:Yoho/大馬路
銅鑼灣:紀利佐治街/東角道
太古:太古城中心/鰂魚涌公園/
柴小杏:柴灣橋/柴灣公園
西區:中山公園
南區:香港仔中心/
東涌:東薈城噴水池/富東商場
絲打好有心
深水埗:南昌V walk/楓樹街遊樂場/長沙灣遊樂場
荃灣:沙咀道遊樂場/荃灣公園
葵芳:葵廣/林士德足球場/林金殿外
青衣:青衣城/
觀塘:apm/觀塘遊樂場/
黃大仙:黃大仙中心/黃大仙廣場/摩士公園
油尖旺:朗豪坊/麥花臣球場/
紅土黃何九:馬頭圍邨球場/亞皆老街球場/
將軍澳:黨鐵Popcorn/香港單車公園/
沙田:新城市廣場/車公廟站 曾大屋遊樂場
馬鞍山:新港城/鞍誠街花園/
大埔:大埔超級城/大埔中央廣場/
上水: 上水廣場/彩園廣場
屯門:屯門市廣場/屯門政府合署/新和里球場
天水圍:嘉湖銀座/天耀
元朗:Yoho/大馬路
銅鑼灣:紀利佐治街/東角道
太古:太古城中心/鰂魚涌公園/
柴小杏:柴灣橋/柴灣公園
西區:中山公園
南區:香港仔中心/
東涌:東薈城噴水池/富東商場
唯一提醒
Be humble呀 大家

有班人可能真係手停口停,唔好屌人返工/阻人

其實次次講和理非活動,勇武手足除左救人真係唔好參與太深,心態要識得轉換。

利申:上次三罷有強阻過人,事後覺得做得over咗
Push
一定會變平行時空,黑警冇人制.裁,冇人耐得佢何!
[我有野講]咪撚再唱歌叫口號[入黎睇下自己衰咩]
https://lih.kg/1612280
聽日一開就打爆哂d鐵
全民口罩
Push
聽朝開始
聽朝要搞鐵 塞/拆唔到鐵一定做唔到85嗰種效果
支持方案二!聽日開始宣傳!集氣!
Tg見到呢張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞