屌你老母我唔要聽日恢復大家當無事發生返工返學啊!!!

322 回覆
521 Like 22 Dislike
召喚和理非!未來一星期係至關重要!同我起身做嘢啊!

班勇武手足用條命搞到黨鐵、交通燈癱曬唔係純粹發洩架

文宣仲有時間,大家諗清楚和理非跟住要做啲乜野

聽日10月8號,蒙面法後第一個上班上學日
個人認為其實最適合搞三罷,但係又唔見有宣傳
睇大家意見
方案一:現在、立即、馬上人手推po,聽日全民三罷
好處:重大經濟損失,順便有個溫和的和理非表態形式
有利條件:交通壞撚曬啦返乜鳩野工啊香港人
加乘行動:遍地開花(注意!係和理非版!係和理非版!係和理非版!)
例子:商場唱歌、人鏈、連儂牆文宣+圍觀術師、十八區放映會
壞處:未必準備得切、響應人數唔夠多,同埋有可能被誤會係因為壞交通先返唔到,唔係為表態

方案二:三罷推遲(另擇吉日,等文宣組ready曬所有野、解釋曬所有野先)
但係聽日都要有行動!

具體方案:人鏈(IG推po大家一個鐘乜都夠啦)、全民口罩(好撚重要啊屌你老母)
好處:幫三罷集氣、和理非用行動支持勇武、轉返個靚風向
壞處:感覺會糟蹋左手足呢幾日嘅付出

大家,我地時間無多,全世界同我入黎比意見究竟做邊樣
但一句到尾,就算返工返學,唔好撚柒鳩比我聽到班友仔係到鬧勇武搞到你遲到,同埋全民口罩日,IG要洗版(求整合邊到有口罩提供,做多一步大家方便跟從感激不盡)

另外,都見到有人講要禁錢,其實都講左好耐,銀行擠提,你我有責

聽日開始,抖你老母
蒙面無罪,立法無理
和勇合作,缺一不可
光復香港,時代革命
自推post
推啊!
推推推
冇曬行動post
推啊大家!要做野啊
行動post啊推啊大家
dllm死黑警
五大訴求 缺一不可
求大家幫推
麻煩大家推一推
光復香港 時代革命!
大家要推啊啊啊啊
行動post!!!!!
推爆佢 聽日邊個唔喺黃店但又走去返工返學嘅
唔好再叫自己做香港人!
推啊大家
求大家入!!!
做野啊啊啊啊各位
唔好訓住
推上熱門
深水埗:南昌V walk/楓樹街遊樂場/長沙灣遊樂場
荃灣:沙咀道遊樂場/荃灣公園
葵芳:葵廣/林士德足球場/林金殿外
青衣:青衣城/
觀塘:apm/觀塘遊樂場/
黃大仙:黃大仙中心/黃大仙廣場/摩士公園
油尖旺:朗豪坊/麥花臣球場/
紅土黃何九:馬頭圍邨球場/亞皆老街球場/
將軍澳:黨鐵Popcorn/香港單車公園/
沙田:新城市廣場/車公廟站 曾大屋遊樂場
馬鞍山:新港城/鞍誠街花園/
大埔:大埔超級城/大埔中央廣場/
上水: 上水廣場/彩園廣場
屯門:屯門市廣場/屯門政府合署/新和里球場
天水圍:嘉湖銀座/天耀
元朗:Yoho/大馬路
銅鑼灣:紀利佐治街/東角道
太古:太古城中心/鰂魚涌公園/
柴小杏:柴灣橋/柴灣公園
西區:中山公園
南區:香港仔中心/
東涌:東薈城噴水池/富東商場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞