關於女仔畀的士撞嗰件事我有嘢想講, 唔該你哋入嚟

551 回覆
1794 Like 190 Dislike
大家要幫個女仔眾籌打官司追究責任
黑警一定當冇事發生,CCTVB更加提都唔提個女仔嘅事,只講架的士點點點。
一定要支援佢渡過難關⋯⋯好心痛,好嬲
條扑街係殺人犯,恐怖分子,正常人就算政見唔到都會咁
呢條扑街的士佬喪心病狂,點解會有左膠保佢,屌
以後有左膠,拉開佢,咪阻頭阻勢
阻膠真係好撚煩
私了要打JJ唔好打頭 打頭好核突
打JJ爆左都冇人知

文宣要向無辜民眾道歉 比外國知點解我地咁做

推 和理非出黎就係想保護你地班勇武前線去做野ar 勇武唔該醒目快d走 不戀戰
所以左膠都要死
第日見到左膠可唔可以打死佢
合理非負責拉走左膠,唔拉走嘅勇武會照打,到時唔好割
阻膠唔再係自己人
屌佢老母點解唔打撚斷佢對手等佢以後開唔到工!?咁樣都唔夠補償返個女仔同另外兩個傷者!
支持打斷佢碌鳩同爆佢春袋
對家做過嘅咩 就緊係要接受番同等嘅制裁
法律懲罰唔到佢 保障唔到大眾安危
唯有靠神獸出手
個女仔好撚慘 邊個賠返對腳比佢
下次打埋左膠,佢地同藍屍一樣
咁就咪打頭啦...
打關節
上次又係有南亞人左膠喎…
推啦
老老實實 呢啲撚樣死罪可免活罪難饒
召喚神獸就必須嫁啦 見紅都係肯定
但唔好攞佢命 不過要廢佢武功
手手腳腳有咩意外上黎 生活工作樣樣收皮 比死更難受
只可以講, 手足好撚慈悲
血債血償
所有家族成員無一倖免
比著我係現場,真係驚我會打鳩死佢

Top comments 都話如果係佢哋國家,條友肯定死撚咗

咁嘅情況,真係當場處死都唔洗驚國際譴責

而家連佢對腳都冇事,屌
打死只會益佢,不過打關節即就

希望個女仔早d好返
如果打死咗佢,風向又會點吹?不過手足咁淋,肯定唔會活活打死佢,最多打斷四肢咁,就算係死咗, 都係佢自己 跌親撞到個頭死咗咁樣。
我見到段片有個勇武阻拎鎚既勇武
下次有阻膠 好心搵人一野拉走佢
唔好見爆晒缸以為好傷
都係皮外野
同埋 樓上好多都講
佢係唔會受法律制裁
以為邊個左膠就1on1咁攬實/推開佢
對呢d主動既惡意(的士佬),完全無留手既餘地,佢就算斷返腳都賠唔倒比人呀!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞