關於女仔畀的士撞嗰件事我有嘢想講, 唔該你哋入嚟

551 回覆
1794 Like 190 Dislike
對吳住 但希望你可以諗清楚點解世界上好多地方都廢除死刑
我地打死人 肯定唔會贏到呢場革命 而且死係真係便宜左佢架 等佢呢世都周身痛唔係仲好咩
求下大家 真係吳好打死人 真係會令局勢變得好危險
其他點打大家一定支持(但其實打爆頭真係好快出院兼畫面最吳好睇 手手腳腳等佢慢慢醫)
屌個的士佬好應該要返佢對腳!

啊sir好驚?
block
真心,左膠唔想見暴力場面就自己行開,唔好正義撚上身,阻止神獸
左膠係抵死 但勇武都要諗下唔好下下打傷 好易比對家大造文章
同意
下次咪撚理左膠啦,再嘈下次第2個打左膠
唔好借啲咦分化南亞手足ok??
你條撚樣淨係推前線是去死 屌你老母 block囉柒頭 係咪唔撚識用起底功能?
大家幾時先會醒覺
呢個時勢根本唔會再有左膠
佢地全部都只係間諜
左膠死全家
淨係識利用示威者既情感道德
知道手足有良知一定唔會打你班仆街
阻撚住人以武制暴
黑社會、刀手同恐怖份子斬人打人果陣你出黎制止啦仆街
個女仔可能永久傷殘但係隻的士狗淨係流幾滴血
我屌你老母死左膠
c鳥不是問題,但對住鏡頭, 畫面快速被傳播,始終 血流披面 是非常震撼, 亦係政府最想要既效果, 國際線都好難解釋, 如不是有人上傳了 前傳開車撞人, 而各位只上傳c鳥片段,那真是要問問自己,到底要自癒嘅 畫面, 定係要大局為重。
唔同意要打死佢
要生不如死
支持爆春袋
殺一儆百 每一次私了都可以對依班垃圾起到警告作用

佢地夠膽咁做係因為知警察唔會捉 係冇代價

依家就係要佢地知有代價 唔可以亂咁黎 咁先可以真正保護到出黎嘅每一個手足同每一個和理非!!!
黑警打手足又唔撚見班左膠撲上去擋棍,dklm
阻膠直接推開

私了一定要爆春袋
下次唔該先打左膠
我零願冇左一百個左膠支持
都唔想冇左一個手足
律政司唔告刑事就繼續起底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞