關於女仔畀的士撞嗰件事我有嘢想講, 唔該你哋入嚟

551 回覆
1794 Like 190 Dislike
有無得私埋把口 等日又可以出來屌人真係想剪佢舌
就算唔要佢條狗命 都要佢還翻對腳比個女仔
最多打到殘廢
咁比打死佢更好 要佢一世生不如死
永遠記得呢一日
講得好! 再係咁俾呢啲仆街冇後果只會令更多人有危險
阻膠可唔可以諗真啲 到底邊個做錯 邊個可憐啲
打到頭爆晒,但手腳健全,你以為死左人對手足真係好事咩?打到爆晒頭叫住你都好合理姐
千祈吾好打死佢,打到佢斷手斷腳殘廢,下半生大小二便都要人幫手,甘先岩數
[召喚神獸online]應該如何獅鳥教學
https://lih.kg/1630791
冇神獸 呢單唔係私了 係的士蓄意踩油開車撞落人群
佢係有意圖咁無差別企圖謀殺
拉佢落車係為左嘗試制止兇徒
打佢係為左嘗試令兇徒暫時失去活動能力 從而防止佢繼續進行無差別攻擊/殺人
佢地殺人靠害零成本先咁猖狂,之前有鏡頭影住用摺櫈ban落示威者個後腦都即場放走,有曬證據又點,公義從未伸張過,一個仆街藍絲都未入過罪
鏡頭影撚住架,有晒的士幾時神獸都得啦。
人權法無左就無架喇。
唔係割,個司機咁仆街係要得到懲罰,只係就算個女仔係我,我都唔會想隻腳會搞到國際線斷左。
話我左膠都係咁話。
屌得好! 左膠真係痴撚線
你話我分化撚都要講
依班陷家剷左膠冇事嗰陣就扮撚晒野懶清高叫人唔好打
黑警打到黎就第一時間走先

依班撚樣成事不足敗事有餘
其實隨時係臥底黎
如果我係藍絲要做野而又想全身而退
搵幾個人作示威者裝扮再扮勸交就得
「唔好打頭呀」
另一邊爆春袋
個畫面諗起都好撚爽
你諗下如果你係藍絲
比人私了打爆頭壯烈d

定係比人私了爆春袋搞笑d

唔通大大聲係記者鏡頭面前話比人爆袋咩?
有力講都無面講啦
如果係你屋企人呢?
手足你點諗都好
如果你過咗一晚,兩晚冷靜咗之後都係咁嘅決定
我唔會企係你同佢嘅中間
左膠真係好撚煩

同意左膠阻撚住哂
但我認為最好唔好打頭
我唔撚想佢死
我要佢終身殘廢,然後長命百歲
一肢賠一肢

你班人阻撚住鶳同做藍絲同黨冇分別
我知道報仇唔會令個女仔好返
但個廢老要付出代價
你地左膠做緊既野同黑警冇分別
一個人對腳無左
你地班神獸
唔該下次有左膠 搵人拉開佢
呢個的士佬蓄意謀殺
如果香港執法者唔拉佢
後果唔係重組警隊咁簡單
如果法治放過佢
香港唔再存在公義
唔好再迫香港人 我地唔會因爲見到有人受傷
我地就會屈服 呢場運動 我地要堅持
他朝一日煲底見

頭盔:發開口夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞