關於女仔畀的士撞嗰件事我有嘢想講, 唔該你哋入嚟

551 回覆
1794 Like 190 Dislike
開live見到, 架的士車頭玻璃爆曬, 已經叫啲人小心讓開然後即刻追上去, 然後兩下好大嘅畀油聲, 就一嘢撞埋去, 嗰一刻真係唔知點算, 呆咗, 完全冇預計會遇到呢啲事件,有女仔大喊大叫手足無措, 然後畀人夾住嗰個女仔一路喊, 同一時間已經有手足嘗試拉司機落車, 大家都諗住將架的士推後啲救人, 到司機成功落咗地下召喚神獸嘅時候, 有一個黃色衫南亞裔, 兩個冇戴口罩嘅香港年青人, 不停叫其他人唔好打再打會打死人, 個南亞裔身材都好大隻, 你要明白呢個的士佬係必需要死, 佢係蓄意踩行油門撞落去, 係謀殺, 佢哋係咁制止手足獅鳥, 我係想講呢三個人唔理乜野居心,或者係唔想我哋打死人都好, 你地從來都唔係同路人, 你阻止我哋手足伸張正義 , 點解我會話我哋係伸張正義呀? 因為呢條的士佬最後一定唔會受到追究, 我哋一定要製裁佢, 你哋三個左膠, 就係阻止我哋彰顯公義, 你三條撚樣同個的士佬係完全冇分別, 冇錯核彈都唔撚割席, 但你三條撚樣我一定割。 我最嬲嘅係手足乜嘢都做唔到, 的士佬個頭爆曬缸又點? 縫兩針過一排冇事啦, 咁個女仔點呀, 點撚樣陪返對腳畀人, 由個的士佬做呢一件事開始就要付出對等嘅代價。 我唔知你哋點, 總之下次叫人唔好打嗰啲無論你係急救員又好記者又好街坊有好, 你小心啲
的士佬沒死害咗屋企人
完全冇, 畀人制止曬
垃圾馬蹄露不值一提就咁撚多人回覆
屌你人地後生女對腳可能以後行唔到,班黑警又唔撚會捉個的士佬,咁都放佢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞