The Coffee Academics同ninty一樣罔顧人命照開舖

209 回覆
82 Like 9 Dislike
員工都要返屋企
馬會真鐵飯碗,佢哋寧願番,又唔會比人話乜乜乜
聽講佢地好驚會比人搞
我就無擔心過,大家都係講佢罔顧人命
同埋正所謂黑裝修紅裝飾紅
衣家邊d人會驚,大家心照啦(各位前同事應該明講咩啦)
完全明白阿 前同事

打完風得一兩個人返到工,都要啲同事即刻開鋪。
成日話對你地幾好,轉個頭咪係食屎咁款
人手唔夠都仲要cut 人手
明明周圍啲鋪閂晒門,都仲係唔比員工走
去到冇晒車先話你走得啦,我真係多撚謝你阿

利申:前員工
之前係海港城返工間唔中會過去飲咖啡 其實係真係幾好飲
員工都好nice
但以後罷飲!
咁撚好人既你
海港城啲人係幾好架 仲好好人 不過佢地走晒啦
成日當員工condom
你咁好人既...其實有好多細鋪都好好飲架...
Condom都算喇
直頭飛機杯喇
爽完就唔用
賺咗錢就算
罷飲啦,用盡員工搵盡最後一蚊先比走,次次走已經無哂車又打到埋黎,最後自己貼錢搭的士走,有車個陣唔比走,無車就叫你走
啱呀,打住個公司名靚呀嘛,有名氣
咪用你幫佢搵錢囉,佢話知你返唔返到去
其實都唔靚,重臭臭地
TCA呢間公司之前搞到我雞毛鴨血 永不原諒 正仆街andy tsui
Wan chai Johnston road?
香港警察濫權實錄資料庫

https://tl.hkrev.info/police-timeline

仲有英文同日文版 大家落力share俾更多外國人睇!!
請問你係同事定supplier
名都開埋一定好大仇口
佢咁講得似係前同事喎
夠膽死簽咗約先壓價仲要壓9千 同一日例假 公司都轉埋 膽做唔敢認啊
Wadiu...黑心到一個點喎
BTW幾耐之前?
講起重要話轉就轉
唔夠人,加假留人/請人
太多假放唔到就話你唔放,放唔到就幫你取消
屌...依個真...果時聽撚到真心燥撚左...
果時果份memo見到都屌撚緊鬼
重有個d外藉佣工
搞到前線勁大怨氣
成日帶女落舖飲野食野簽單,又無理取鬧
有個就抄抄埋埋當自己設計,工程同番工個班見到個場頭都大撚埋
人地要買奶架
大生意黎架嘛
一陣無奶用呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞