五月天人生無限公司巡迴演唱會 香港站 (3)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
我都去睇咗牛牛報30個

上年都係咁?
我覺得好誇張

上年都報廿幾三十個 之後同佢地嘈 俾個時間佢地嚟到幾個就幾個 最緊要係認實佢地個樣 同埋買飛嗰陣有警司嚟埋幫手 最終成功打牛 但今年 唔知有冇咁好彩啲警察肯幫手 加上今年無得係青廣排 青廣啲人完全唔理 直頭話買飛嗰陣佢插都無辦法 所以肯幫手嘅警察好重要
西灣河都去到四十幾個 但得幾個人頭

係台灣post到見到你 依到又見到
D人年年比錢入去喊 都唔知為咩 垃圾偽搖滾

啱呀 Ching

聽撚呀撚 芝士撚可以全場係到喊 垃圾偽搖滾既歌迷係咪神經病?
五個麻甩佬咁多人面前講咸濕笑話 唱live難聽又唔識跳舞
睇乜鬼野吖 睇韓國女團跳舞好過啦

識貨啦
講鹹濕笑話唔緊要 最慘又唔好笑得佢地自己係到笑 演唱會講鹹濕野 帶壞晒d小朋友年輕人
要我再睇佢地?不了
垃圾天團,D飛又貴,未睇過走去睇正傻仔
啱啱經過牛池灣已經排到35,前面有幫南亞撚樣同賓賓有個牌寫住1-20
依家啲人放低完野霸左位就走唔排隊,有啲重話係真五迷

排咗廿一個鐘了
我都去睇咗牛牛報30個

上年都係咁?
我覺得好誇張

上年都報廿幾三十個 之後同佢地嘈 俾個時間佢地嚟到幾個就幾個 最緊要係認實佢地個樣 同埋買飛嗰陣有警司嚟埋幫手 最終成功打牛 但今年 唔知有冇咁好彩啲警察肯幫手 加上今年無得係青廣排 青廣啲人完全唔理 直頭話買飛嗰陣佢插都無辦法 所以肯幫手嘅警察好重要

介唔介意俾tg我
有冇邊度少人排
有冇邊度少人排

屋企f5仲好 起碼仲有希望
前一晚通宵排 係咪冇咩可能
有無人一齊排呀😩

是旦一埸就得

680 weekday 場應該得
排商場嘅通利會唔會好啲

680 weekday 場應該得

星期六日 係咪冇可能

排咗廿一個鐘了

堅排?

排咗廿一個鐘了

我都同幾個五迷輪住排左三日了bomb]

排咗廿一個鐘了

我都同幾個五迷輪住排左三日了bomb]

巴打買尾場定咩?

巴打,開始排高山未
天氣開始轉涼了
大家排隊記住著多件衫 唔好好似主唱咁感冒啊
見凍凍地聽晚排先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞