五月天人生無限公司巡迴演唱會 香港站 (3)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
今日開始瞓 牛牛之後我之前總共有10位紙皮人(雖然我都係 但後面未有人就開始排緊 ) 唔知有冇依到嘅五迷 (應該係五迷) 今日都唔出現排我就移去後面喇

巴打,開始排高山未

我要5月28 晚先開始排到
絲打 你呢?

今日睇吓多唔多人,唔多人就聽日下午去排

巴打,開始排高山未

絲打 你呢?

好驚夜晚11點半先開始排 排唔到
要排幾日先有得入場我真係不了

辣殺
今日開始瞓 牛牛之後我之前總共有10位紙皮人(雖然我都係 但後面未有人就開始排緊 ) 唔知有冇依到嘅五迷 (應該係五迷) 今日都唔出現排我就移去後面喇

聽日下午開始去排係咪一定冇星期五六日

答你唔到 因為唔同地方有唔同因素影響咗買飛時間 同埋都唔知今次

答你唔到 因為唔同地方有唔同因素影響咗買飛時間 同埋都唔知今次

唔知今次公售有幾多位

閒日呢 穩唔穩

正常嚟講有

閒日呢 穩唔穩

正常嚟講有

巴打係咪係柴灣排,聽日可能見到

係啊

我琴日經過見到四隻 仲見到個阿姐叫佢地影相 唔知係咪接頭人
你擺低個幕定點

琴晚太辛苦 見後面未有[人] 然後番咗去瞓 但啱啱警察就打嚟話9我個幕 唔通係你

好多人會投訴有雜物 所以你自己諗

然後我依加落去瞓

後面都仲係未有人 原來真係有專業嘅阻街報警撚

阻人排隊 比人燒_ _

你係咪都排柴灣 可以相認下

要返工 我排隊最多係朝早去
要排幾日先有得入場我真係不了

累 不了

利申 已有飛

巴打,開始排高山未

絲打 你呢?

好驚夜晚11點半先開始排 排唔到

而家已經多咗十幾個
有冇人排青衣

同本身舊高登五迷gp組左隊

我上年都有喺青衣排!! 今年可唔可以join埋我?
我都去睇咗牛牛報30個

上年都係咁?
我覺得好誇張

上年都報廿幾三十個 之後同佢地嘈 俾個時間佢地嚟到幾個就幾個 最緊要係認實佢地個樣 同埋買飛嗰陣有警司嚟埋幫手 最終成功打牛 但今年 唔知有冇咁好彩啲警察肯幫手 加上今年無得係青廣排 青廣啲人完全唔理 直頭話買飛嗰陣佢插都無辦法 所以肯幫手嘅警察好重要

上年青衣都一樣,個警長好好人咁幫我地

介唔介意俾tg我

咁係咪要自貼出嚟 我可以點俾你
我啱啱搭咗帳幕排 同牛牛傾完 佢地減至20個 唔知堅定流

你擺低個幕定點

琴晚太辛苦 見後面未有[人] 然後番咗去瞓 但啱啱警察就打嚟話9我個幕 唔通係你

然後我依加落去瞓

我冇報警呀
我去嗰陣未見到你個幕
依家啲人放低完野霸左位就走唔排隊,有啲重話係真五迷

排咗廿一個鐘了

我都同幾個五迷輪住排左三日了bomb]

排邊到??

閒日呢 穩唔穩

正常嚟講有

係啊

其實邊到係龍頭?

介唔介意俾tg我

咁係咪要自貼出嚟 我可以點俾你
我啱啱搭咗帳幕排 同牛牛傾完 佢地減至20個 唔知堅定流

你擺低個幕定點

然後我依加落去瞓

我冇報警呀
我去嗰陣未見到你個幕

閒日呢 穩唔穩

正常嚟講有

係啊

其實邊到係龍頭?

南亞就是龍頭
3月28夜晚11點開始排 係咪9成無機買星期六/日既飛

機會少D lo

冇人識答
想買尾場諗緊今晚定聽朝排#
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞