五月天人生無限公司巡迴演唱會 香港站 (3)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
仲有見排我後面係成大班蝻 聽講話排20個
我4條友排用信用卡俾好冇

最好用現金 方便又快捷

想阻撚住後面班蝻
聽到有另一班人黎數人頭 數完用普通話傾應該有60個 可以排多20個 叫多20人黎

wa diu
大陸仔都黎埋 就係岩先叫20個戈個

屯門?如果你依加排隊尾就上大會堂排啦
大陸仔都黎埋 就係岩先叫20個戈個

依加先嚟排前打尖 報警正常會趕到佢地走
西寶城好多妹下妹下
其實今年個表咁白,應該唔難買到

只要肯排 一定買到 朝早去都會買到(唔揀日子) 大家加油

我就係唔揀日子聽朝5點出門

加油

我都係 不過想買980係咪難啲
仲有見排我後面係成大班蝻 聽講話排20個
我4條友排用信用卡俾好冇

最好用現金 方便又快捷

想阻撚住後面班蝻
聽到有另一班人黎數人頭 數完用普通話傾應該有60個 可以排多20個 叫多20人黎

淨係留意左信用卡3個字 無睇到你後面成班蝻😂 我有朋友住黃埔果頭已經有3,40個蝻響前面 都唔知仲有無機會買
西寶城好多妹下妹下

西寶城最頭 15 隻蝻,跟住約廿個應該真係五迷,後面再 15 個妹下妹下,妹下妹下之後仲有十零人就到龍尾

最撚 on9 係有個阿嬸擺低張櫈寫個電話 no. 就霸兩個位
西寶城好多妹下妹下

西寶城最頭 15 隻蝻,跟住約廿個應該真係五迷,後面再 15 個妹下妹下,妹下妹下之後仲有十零人就到龍尾

最撚 on9 係有個阿嬸擺低張櫈寫個電話 no. 就霸兩個位

泊車咩
西寶城好多妹下妹下

泊車咩

之前報撚咗警,但趕唔走
西寶城好多妹下妹下

泊車咩

之前報撚咗警,但趕唔走

警察唔趕佢哋走 你唔好俾警察走
有無巴絲淨係買2張 可以讓另外2張quota
車馬費唔少得
車馬費唔少得

自己試咗買先啦
上年開始愈來愈多蝗,搞到氣氛差晒
車馬費唔少得

廢人唔好睇
有冇人係牛池灣排緊 咩情況
今晚食乜好
上年開始愈來愈多蝗,搞到氣氛差晒

蝗就年年都多
但上年開始大模斯樣拎個艾pad直播真係

牛池灣1點鐘去凳仔排到90左右
聽日會上網買,幫到大家買幾多就放幾多
夜排既朋友小心

PS. 經歷過夜排而成功,再返工
車馬費唔少得

自己試咗買先啦

我上年係通宵排今年返工排唔到
問下啫
今晚食乜好

已經排左24個鐘表示秒秒都諗緊食乜好

牛池灣1點鐘去凳仔排到90左右

仆街啦 啱啱先收工

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞