超 級 巨 聲 魔 音 趙 展 彤、林 昇 湋 大 個 仔 大 個 女 !

290 回覆
106 Like 12 Dislike
一定削左骨 以前個下巴闊撚到
個男堂眉
搞搞佢好喎
我細個個下爬都好闊圓碌碌咁勁似老豆 但越大越似我舅父 塊面勁撚尖 d親戚一見到我就話我變哂樣 我會同佢地講 我整完容
留名等圖

顏射72小時

利申 同學
睇上面wrecking ball 趙展彤唱歌真係好咗 雖然好似有少少假 但個樣真係 好怪 男人樣咁
湋仔就真係好樣咗嘅 不過有啲mk
兩個都靚左 不過男仔條眉咩事咁短
但佢個餓娘傳說我係同學一定笑鳩佢
出晒水
好靚仔啊~
林生都叫正正常常丫

唔係吓嘛!
扁鼻 細眼 額窄

係個髪型幫到個樣
見到成班大學都未讀過
人工又得萬幾
係度恥笑人地UST BBA

有人恥笑佢讀邊科咩
你盲撚左定係咩都想屌一餐

柒柒無中生有

其實ust bba唔算勁 你入去讀就知d人好普通 係可能公開試高分少少

我識個UST BBA 係沙田做廣告
兩萬蚊都無 做咗十年
條女係p 圖定整容, 搞到咁 細個仲好
仔就真係重回正軌啦 我唔覺得mk,反而似俾人欺凌個堆

有人恥笑佢讀邊科咩

柒柒無中生有

其實ust bba唔算勁 你入去讀就知d人好普通 係可能公開試高分少少

只不過是正常分數而已....

咁又唔好咁講,始終都有大把人攞唔到所謂嘅正常分數

睇major,即使dse高分入都有d major好難入,因為要同其他入到ust嘅人爭

econ 係全個school最廢 1.幾 cga都入到

男個個成個厹樣
成班笑鳩人個樣
仲要ust都俾人笑
唔知真係以為呢個個麥明詩又靚又劍橋grad
ust bba 都變左正常分
屌你計下dse個mean先啦正常
愛會像頭餓狼咀巴似極甜

有人恥笑佢讀邊科咩

柒柒無中生有

只不過是正常分數而已....

咁又唔好咁講,始終都有大把人攞唔到所謂嘅正常分數

睇major,即使dse高分入都有d major好難入,因為要同其他入到ust嘅人爭

econ 係全個school最廢 1.幾 cga都入到

唔識咪撚衝啦 soc唔撚係major呀

econ soc= major econ都講得出
佢大個左都變到幾型啊

成班唔熟ust d野既係到鳩up
給我狠狠的傷勢做留念
同個女仔同小學 好臭串
成班笑鳩人個樣
仲要ust都俾人笑
唔知真係以為呢個個麥明詩又靚又劍橋grad
ust bba 都變左正常分
屌你計下dse個mean先啦正常

做乜鳩姐你,成個Post真係見唔到有人笑ust喎
使唔使咁玻璃心 成班唔知係咪ust既毒撚自卑心發作,痴撚線 無啦啦話人笑鳩ust
至於笑鳩佢個樣就預咗架啦呢度係連登
Ust bba 係al 時代
Ce 高分 al 炒 既垃圾入
Ust bba 係al 時代
Ce 高分 al 炒 既垃圾入

衣家咩時代啊,仲AL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞