超 級 巨 聲 魔 音 趙 展 彤、林 昇 湋 大 個 仔 大 個 女 !

290 回覆
106 Like 12 Dislike
森美笑到仆街個樣

笑到仲要轉圈
好想睇返
佢ig啲唱歌片ok
https://youtu.be/3dcwBA-_Z_k
作曲填詞編曲都係佢
見過趙展彤做化妝品sales
仲剷一邊青
兩個都好柒 餓狼傳說仲要無咗半條眉
好尖
睇片最實際,不了

https://www.youtube.com/watch?v=-wV_sJa1sME

唱得幾好

嘩頂唱得唔錯

但樣衰

話佢可以一戰個d都唔知係咪盲
睇埋呢條片先啦
http://www.dailymotion.com/video/x399jz5
留名睇個個話整容

係整容呀屌你老母,你好撚勁呀
條女變撚曬樣
唔知有冇人以前鐘意M娘,
見到趙展彤(大個)著白色衫嗰張, 個樣好似石川梨華
林昇湋成個羅冠聰咁既樣
見到成班大學都未讀過
人工又得萬幾
係度恥笑人地UST BBA

有人恥笑佢讀邊科咩
你盲撚左定係咩都想屌一餐

柒柒無中生有

其實ust bba唔算勁 你入去讀就知d人好普通 係可能公開試高分少少

只不過是正常分數而已....

咁又唔好咁講,始終都有大把人攞唔到所謂嘅正常分數

睇major,即使dse高分入都有d major好難入,因為要同其他入到ust嘅人爭

econ 係全個school最廢 1.幾 cga都入到

econ soc not econ major wor

有人恥笑佢讀邊科咩

柒柒無中生有

其實ust bba唔算勁 你入去讀就知d人好普通 係可能公開試高分少少

睇major,即使dse高分入都有d major好難入,因為要同其他入到ust嘅人爭

不嬲睇你想major果科既intro course咩grade,唔關gpa事
如果係ecof要高gpa先入到
我屌

有人恥笑佢讀邊科咩

柒柒無中生有

唔識咪撚衝啦 soc唔撚係major呀

有人恥笑佢讀邊科咩

柒柒無中生有

笑撚死 森美笑住轉圈果到睇親都頂唔順

有人恥笑佢讀邊科咩

柒柒無中生有

econ soc= major econ都講得出
佢大個左都變到幾型啊
喂屌個餓狼傳說真係成隻金融狗咁
唔知點解見到呢類樣都覺得佢哋隻腳好撚臭
唔知有冇人以前鐘意M娘,
見到趙展彤(大個)著白色衫嗰張, 個樣好似石川梨華

驗眼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞