超 級 巨 聲 魔 音 趙 展 彤、林 昇 湋 大 個 仔 大 個 女 !

290 回覆
106 Like 12 Dislike
屌 ust班毒撚係咪真係咁玻璃心 ust學歷來講絕對係有水準唔差,但係你班柒頭醒下啦唔該,講撚到天之驕子咁樣,樓上之所以話學歷普通其實錯唔晒,睇吓你同咩人比架啫,你同返普通大學生比,其實ust bba真係冇咩咁大不了... 稍為話ust普通少少,成班玻璃心衝曬出嚟 又拎埋咩全港公開試平均分來講,你咁講大把asso仔dse分都高過全港公開試平均分添啦

Agger
個人識落大部分讀bba既都以為自己天之驕子
講自己點有理想有發達大計出黎入硬big4乜乜柒柒
Ok無問題有理想係好事
但係我眼見好多都係持住UST grad個朵
日日9fing Hea 諗住出黎實有大公司請
但事實上商科黎講除左GBUS,QFIN呢兩科最神之外
Fresh grad salary黎講其他都唔算好outstanding
唔信你睇番career center, 除左GBUS,QFIN,FINA,ECOF 係過20K 其他全部都係16K-18K
有d人話 屌好撚閒姐 我一grad出黎入到big4/ibank 人工咪跳級上囉
有幾多人一出黎就入大公司?
Big4一年又收幾多人?
而且唔好忘記 仲有其他U同你爭

利申番 UST ENGINE 唔係眼紅BBA個朵
只係希望大家面對現實
被指態度囂張

某網民撰文評價趙展彤,提及她被評判評為只懂表現自己,又指她參加《超級巨聲》是滿足她擺脫父母管束的欲望。她曾經公開批評歌星周柏豪及飛輪海成員吳尊唱歌難聽,受到網民強烈指責。

當年"指責"佢果班仆街去曬邊
上幾年有無份屌鳩拍蠔?
個鼻 個下巴
上面話唔靚果d
老老實實我諗香港黎計, 算中上啦

唔知班巴打平時見開咩女
是咪個個都女神級

我覺得佢細個仲好
大個個妝好柒
講真,女既唱功進步左,但個樣d相p得太勁重甲唔似佢。 呢條live 睇得清佢真人樣 https://youtu.be/CN8D95GZ4ro

英文rap
咁撚勁
整容
講真,女既唱功進步左,但個樣d相p得太勁重甲唔似佢。 呢條live 睇得清佢真人樣 https://youtu.be/CN8D95GZ4ro

有埋片先有真相
差咁撚遠

個背景睇到我好暈
條仔唔差囉
上面話唔靚果d

唔知班巴打平時見開咩女
是咪個個都女神級

睇左片未
講真讀到UST算係咁啦
想問下,咁UST邊科勁
上面話唔靚果d

唔知班巴打平時見開咩女
是咪個個都女神級

痴撚線好樣衰 真係唔會想屌
講真讀到UST算係咁啦
想問下,咁UST邊科勁

香港人眼中local u 就係垃圾
上面話唔靚果d

唔知班巴打平時見開咩女
是咪個個都女神級

痴撚線好樣衰 真係唔會想屌

唔會屌 +1
其實林昇湋真係幾勁
12歲對住香港觀眾咁樣唱
要幾大勇氣先做到
我12歲仲鳩下鳩下咋
唉到底連登仔成功到咩地步
我覺得佢兩個已經算係咁
女嘅唔理有冇整 呢個樣已經靚過好多女
要揾有錢人嫁應該都得
男嘅ust唔洗講
已經勁過好多人
咁都仲俾人笑柒
我真係

同意ust係ok
但係個女點都唔係靚過好多女呀嘛
佢喺自己中學入面都唔叫靚啦

真心?我覺得靚過好多喇喎

老實個男個樣mk但學歷有ust都算屈機啦
老實講三大有幾多人靚仔得過佢?
佢都算最top 10%

大地人靚仔過佢,top 10% 真係笑死人

男仔其實樣正常la,係執得好,個頭set得好姐
女仔真心,係好靚女woo我覺得
我覺得佢兩個已經算係咁
要揾有錢人嫁應該都得
男嘅ust唔洗講
已經勁過好多人
咁都仲俾人笑柒
我真係

同意ust係ok

佢都算最top 10%

大地人靚仔過佢,top 10% 真係笑死人

男仔其實樣正常la,係執得好,個頭set得好姐
女仔真心,係好靚女woo我覺得

香港男仔真易呃
上面話唔靚果d

唔知班巴打平時見開咩女
是咪個個都女神級

睇左片未

IG 果d 自拍片ok la
得罪講句素顏有幾多女靚
係咪我真心
ust有冇你地講到咁勁
利申ust grad乞緊食
我覺得佢兩個已經算係咁
要揾有錢人嫁應該都得
男嘅ust唔洗講
已經勁過好多人
咁都仲俾人笑柒
我真係

同意ust係ok

佢都算最top 10%

咁都叫靚仔

Top 60%都未必得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞